Mukaan Korson Kaiun pyöräilyjaokseen

Jos haluat liittyä Korson Kaiun maastopyöräjaostoon jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteella ihaarala@welho.com. Saat paluupostissa aktivointilinkin jolla pääset kirjautumaan seuramme MyClub järjestelmään. Jäsenmaksu lähetetään sinulle myöhemmin saman järjestelmän kautta sähköpostiisi.

Huom! Kaikki maksut maksettava lähetetyn laskun mukaan viitenumeroineen. Suoraan seuran tilille tehdyt tilisiirrot ilman laskua tai viitettä eivät kirjaudu maksetuiksi.

Tervetuloa Korson Kaikuun ja maastopyöräilemään!


Jäsenen oikeudet:

  • Jäsen on oikeutettu käyttämään kaikkia Korson Kaiku ry:n liikunta-, kuntoilu- ja urheiluvuoroja. Näihin on kuitenkin asianmukaisesti ilmoittauduttava ja maksettava mahdolliset lajikohtaiset kurssi-, harjoittelutila-, perus- yms. maksut.
  • Jäsen voi osallistua Korson Kaiku ry:n yleiskokouksiin ja käyttää niissä ääni- ja puheoikeutta.
  • Jäsen voi pyrkiä jäseneksi jaostoihin.
  • Ainoastaan jäsen voi saada Korson Kaiulta kustannusten korvauksia kilpailutoimintaansa liittyvistä menoista (Ei sisällä kilpailulisenssiä maastopyöräjaostossa).
  • Jäsen voi milloin tahansa erota Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä.

Jäsenen velvollisuudet:

  • Jäsenen on maksettava jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa seuran yleiskokous syksyllä vuodeksi eteenpäin. Nykyinen vahvistettu jäsenmaksu on alle 18-vuotiaille 35 euroa/vuosi ja tätä vanhemmille 45 eur/vuosi. Jäsenyyden päättymisestä on ilmoitettava jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille.
  • Jaostot saattavat periä erillisiä maksuja peruskursseista tai hallivuoroista yms. Tämän jaoston perimiä maksuja ovat esim. Lasten maastopyöräkoulu ja naisten maastopyöräilyn alkeiskurssi.
  • Kaikki laskut lähetetään sähköpostilla ja ovat lisäksi nähtävissä jäsenen jäsensivuilla MyClub-järjestelmässä. Ellei huomautuksen jälkeen maksua suoriteta, se siirretään perintätoimistolle, joka lisää siihen vielä omat perintäkulunsa arvonlisäveroineen.
  • Ennen mahdollisia seurasiirtoja tai eroamista Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä on kertyneet jäsen- ja erillismaksut suoritettava.
  • Jäsenen on hankittava itselleen tapaturmavakuutus. Korson Kaiku ry ei vakuuta jäseniä, ellei toisin eri sopimuksella sovita. Joihinkin lajeihin saattaa sisältyä vakuutus, varmista tämä vastuuhenkilöltä.

Seuran ajoasut

Seuran ajoasut toimittaa Craft, ja niitä on saatavilla Pyöräliike Lundbergilta.

Lisätietoja:

Pentti Hämäläinen / Korson Kaiku

0400923880

TAI

Jukka Falck / Pyöräliike Lundberg

040 592 4665

jukka@lundberg.fi