Korska Racing Team

IMG_8884_4.JPG

Racing Teamin kantavana ajatuksena on tukea Korson Kaiun kilpailevia junioreita menestymään maastopyöräilyssä sekä muissa pyöräilyn alalajeissa (maantie-, ratapyöräily, cyclocross). Teamin tavoitteena on säilyttää Korson Kaiku Suomen pyöräilyn menestyneimpänä junioriseurana. Racing Team ottaa vastuuta seuran lupaavien junioreiden valmennuksesta ja luo heille seurana edellytykset kilpailla koti- ja ulkomailla oman tason edellyttämissä kilpailuissa (Pohjoismaat ja Baltian maat).

Racing Team koostuu aktiivisista nuorista kilpapyöräilijöistä, jotka tulevalla kilpailukaudella 2022 kilpailevat N/M12-18 ikäluokissa. Racing Teamin tarkoitus on nostaa seuran omasta maastopyöräkoulusta kilpapyöräilystä kiinnostuneita junioreita. Kaikki kilpailemisesta kiinnostuneet yli 10 vuotiaat ovat tervetulleita Teamiin (Luokka N/M12 ->).

Racing Teamiin kuulumisen vähimmäisvaatimuksena on motivaatio kilpailla aktiivisesti kansallisen kilpailukalenterin maasto-, maantie- tai ratakilpailuissa. Kokeneemmat juniorit kilpailevat aktiivisesti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Teamin jäsenten edellytetään osallistuvan vähintään yhden pyöräilynalalajin ISM -kisoihin kauden aikana.

Kauden aikana jäjestämme yhteistreenejä ainakin maastopyöräilyssä, sekä yhteisiä kilpailumatkoja Viroon ja Ruotsiin.