Korson Kaiku Taekwondo

Taekwondojaosto on perustettu vuonna 2015 ja se on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tällä hetkellä aktiivisia harrastajia on n. 40 ja toimintaa pyöritetään vapaaehtoisten voimin, sekä opetus -ja kulttuuriministeriön myöntämällä seuratuella. Seuran toiminta-ajatuksena on tarjota taekwondon perusopetusta kaikille lajista kiinnostuneille 10-vuotta täyttäneille taitotasosta riippumatta, sekä mahdollistaa harrastajien yksilöllinen kehittyminen lajin sisällä.

Harjoitusryhmät on jaettu vyöarvojen mukaisesti alempiin vöihin (8.-7.kup) sekä ylempiin vöihin (6.kup ->), mikä mahdollistaa koko perheen yhteisen harjoittelun heti alkeiskurssista alkaen. Alkeiskurssit alkavat syyskuussa ja tammikuussa. Harjoitukset pidetään pääosin Korson Lumossa, sekä Eerontien Budosalilla Keravalla.

Seuran pääopettajana toimii Tatu Iivanainen 6.dan ja vastuuvalmentajana Tuomas Turunen 3.dan.

Korson ja Keravan Taekwondoseurat yhdistyivät 2020

Keravan Taekwondoseura ry:n toiminta on siirretty Korson Kaiku ry:n Taekwondojaoston alle vuoden 2020 alusta lähtien. Toiminta jatkuu myös Keravan puolella samaan tapaan kuin tähänkin asti.

Syy yhdistymiseen oli puhtaasti hallinnollisen työn vähentäminen ja entistä voimakkaampi keskittyminen itse harrastustoimintaan.