Korson Kaiku Taekwondo

Korson Kaiku ry on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys. Taekwondojaosto toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Jaosto on perustettu vuonna 2015 ja tällä hetkellä aktiivisia harrastajia on n. 50. Seuran toiminta-ajatuksena on tarjota taekwondon perusopetusta kaikille lajista kiinnostuneille 10-vuotta täyttäneille taitotasosta riippumatta, sekä mahdollistaa harrastajien yksilöllinen kehittyminen lajin sisällä.

Harjoitusryhmät on jaettu vyöarvojen mukaisesti alempiin vöihin (9.-6.kup) sekä ylempiin vöihin (5.kup ->), mikä mahdollistaa koko perheen yhteisen harjoittelun heti alkeiskurssista alkaen. Harjoitukset pidetään pääosin Vierumäen koululla, Keravan Budosalilla sekä Korson Lumossa.

Seuran pääopettajana toimii Tatu Iivanainen 5.dan ja vastuuvalmentajana Tuomas Turunen 1.dan.

Korson ja Keravan Taekwondo yhdistyi vuoden vaihteessa

Keravan Taekwondoseura ry:n toiminta on siirretty Korson Kaiku ry:n Taekwondojaoston alle vuoden 2020 alusta lähtien. Toiminta jatkuu myös Keravan puolella samaan tapaan kuin tähänkin asti.

Syy yhdistymiseen oli puhtaasti hallinnollisen työn vähentäminen ja entistä voimakkaampi keskittyminen itse harrastustoimintaan.