Korson Kaiku Karate

Jaoston toiminta tauolla

Kuntokamppailujaoston kevätkausi on koronan takia päätetty salitreenien osalta kokonaan. Mahdollisista ulkotreeneistä informoimme jäseniämme myöhemmin. Hyvitämme jäsenillemme osan kevätkauden kausimaksusta, ohjeet hyvityksen saamiseen on lähetetty kaikille sähköpostitse (tilinumerot ilmoitettava sähköpostitse karate@korsonkaiku.fi viimeistään 22.5.2020).

Toivotamme liikunnallisia ja kauniita kevätpäiviä kaikille!

Korson Kaiku ry:n kuntokamppailujaostossa harrastetaan karatea. Harrastaa voi kuntoilun, itsepuolustuksen ja kavereiden vuoksi. Halutessaan harrastaja voi osallistua tasokokeisiin edetäkseen vyöarvoasteikolla. Myös kilpaileminen on mahdollista. Kuntokamppailujaostossa karatelisenssin hankkiminen ei ole pakollista, mutta se on suositeltavaa. Esimerkiksi moniin kisoihin tai joihinkin leireihin tai koulutuksiin osallistuminen vaatii karatelisenssin hankkimista. Lisenssin hankkineet kuntokamppailujaoston jäsenet liitetään lisenssikaudeksi muodollisuussyistä myös karatejaostoon. Korson Kaiku ry:n karatejaosto pyrkii järjestämään yhdet tai kahdet treenit viikossa ja ne keskittyvät karaten kilpailumuotoihin: kumiteen eli otteluun sekä kataan eli liikesarjoihin. Kuntokamppailujaosto ja karatejaosto tekevät kiinteää yhteistyötä. Niillä on mm. yhteiset netti- ja Facebook-sivut, varusteet sekä budjetti ja kaikki kuntokamppailujaoston jäsenet saavat alkeiskurssin suoritettuaan vapaasti osallistua karatejaoston ottelu- ja katatreeneihin ikään ja vyöarvoon katsomatta myös ilman lisenssiä.

Tarkemmat kuntokamppailujaoston säännöt löytyvät osoitteesta https://korska.myclub.fi/flow/notifications/79825

Jaostomme karatetreenit pidetään pääosin Korson monitoimitalo Lumossa hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson keskustassa. Meillä harrastat liikuntaa monipuolisesti ja edullisesti noin seitsemästä ikävuodesta alkaen.

Tervetuloa mukaan!