Kurssit ja harrastajat

Korson Kaiun pyöräilijöiden yhteislenkit ajetaan torstaisin. Lenkit suuntautuvat maastoon. Lenkeille ovat tervetulleita niin juniorit (12-18-vuotiaat) kuin aikuisetkin. Yhteislenkeille voi osallistua myös seuraan kuulumattomat, mutta jos ajat useimmilla lenkeillä, liitythän seuran jäseneksi!

HUOM! Seura EI ole vakuuttanut yhteislenkeille ja harjoituksiin osallistuneita! Kaikkia osallistujia kehoitetaan huolehtimaan omasta vakuutus turvastaan. Esim ottamalla Fillaripassin. Lisätietoja Suomen Pyöräilyn sivulta: https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Naisten maastopyöräilyn alkeiskurssi

Naisten maastopyöräilyn alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, maastopyöräilystä kiinnostuneille naisille. Kurssilla opetetaan pyörän käsittelyä ja maastossa ajon perustekniikat. Opettelemme vastuullista liikkumista niin luonnossa kuin liikenteessä, edistäen liikunnallista elämäntapaa ja kohotetaan peruskuntoa. Tavoitteena tarjota liikunnan iloa ja saada pyöräilystä ehkäpä elinikäinen harrastus.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 kurssille on avattu. Suuren kysynnän vuoksi tänä vuonna järjestämme kaksi ryhmää. Ilmoittautumiseen sekä ohjelmaan pääset TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!


Naisten cyclocrossin alkeiskurssi

Naisten cyclocrossin alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, cyclocrossista kiinnostuneille naisille. Kurssilla opetetaan cyclocross-pyörän käsittelyä ja krossin perustekniikat. Opettelemme vastuullista liikkumista niin luonnossa kuin liikenteessä, edistäen liikunnallista elämäntapaa ja kohotetaan peruskuntoa. Tavoitteena tarjota liikunnan iloa ja saada pyöräilystä ehkäpä elinikäinen harrastus.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 kurssille on avattu. Ilmoittautumiseen sekä ohjelmaan pääset TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!