Kurssit ja harrastajat

Korson Kaiun pyöräilijöiden yhteislenkit ajetaan torstaisin. Lenkit suuntautuvat maastoon. Lenkeille ovat tervetulleita niin juniorit (12-18-vuotiaat) kuin aikuisetkin. Yhteislenkeille voi osallistua myös seuraan kuulumattomat, mutta jos ajat useimmilla lenkeillä, liitythän seuran jäseneksi!

HUOM! Seura EI ole vakuuttanut yhteislenkeille ja harjoituksiin osallistuneita! Kaikkia osallistujia kehoitetaan huolehtimaan omasta vakuutus turvastaan. Esim ottamalla Fillaripassin. Lisätietoja Suomen Pyöräilyn sivulta: https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Naisten maastopyöräilykurssi

Naisille olemme järjestäneet useana vuonna maastopyöräilyn alkeiskurssin, mutta toukokuussa 2022 järjestämme yleisön pyynnöstä edistyneemmille naisille kurssin teemalla "aja sujuvasti maastossa". Kurssi on tarkoitettu maastopyöräilyä pari kesää harrastaneelle naisille, (ehkäpä alkeiskurssimme käyneille) joilla perusajo sujuu jo, mutta haluaisi ajoonsa lisää varmuutta ja sitä kuuluisaa flowta. Tavoitteena on Vahvistaa perustekniikkaa tasolle, jossa ihan jokaisen pienen dropin ja puunrungon kohdalle ei enää tarvitse jäädä arpomaan. Kurssin tarkempi sisältö muodostetaan osallistujien toiveiden pohjalta. Samalla kohotetaan kuntoa ja nautitaan luonnosta.

Ilmoittautuminen vuoden 2022 kurssille aukeaa pian. Mukaan mahtuu ensimmäiset 18 ilmoittautujaa. HUOM! KURSSI ON TÄYNNÄ. Ilmoittautumiseen sekä ohjelmaan pääset ilmoittautumisen avauduttua TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!

Naisten cyclocrossin alkeiskurssi

Naisten cyclocrossin alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, cyclocrossista kiinnostuneille naisille. Kurssilla opetetaan cyclocross-pyörän käsittelyä ja krossin perustekniikat. Opettelemme vastuullista liikkumista niin luonnossa kuin liikenteessä, edistäen liikunnallista elämäntapaa ja kohotetaan peruskuntoa. Tavoitteena tarjota liikunnan iloa ja saada pyöräilystä ehkäpä elinikäinen harrastus.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 kurssille on avattu. Ilmoittautumiseen sekä ohjelmaan pääset TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!