Kurssit ja harrastajat

Korson Kaiun pyöräilijöiden yhteislenkit ajetaan torstaisin. Lenkit suuntautuvat maastoon. Lenkeille ovat tervetulleita niin juniorit (12-18-vuotiaat) kuin aikuisetkin. Yhteislenkeille voi osallistua myös seuraan kuulumattomat, mutta jos ajat useimmilla lenkeillä, liitythän seuran jäseneksi!

HUOM! Seura EI ole vakuuttanut yhteislenkeille ja harjoituksiin osallistuneita! Kaikkia osallistujia kehoitetaan huolehtimaan omasta vakuutus turvastaan. Esim ottamalla Fillaripassin. Lisätietoja Suomen Pyöräilyn sivulta: https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Naisten maastopyöräilykurssi

Toukokuussa 2023 järjestämme perinteisen maastopyöräilyn alkeiskurssin naisille. Kurssi on tarkoitettu nimenmukaisesti aloittelijoille, jotka ovat ehkä ajaneet yhden kesän verran maastossa, mutta ajotekniikasta ei kauheasti ole vielä hajua ja kaipaisi siihen oppia. Toki aikaisemmin alkeiskurssin käyneet, jotka kaipaavat kertausta, ovat myös tervetulleita uudestaan mukaan. Tavoitteena on opetella maastossa ajamisen perustekniikat niin, että jokaisella on valmius kurssin jälkeen itsenäisesti vahvistaa omaa ajotekniikkaa ja ajaa peruspoluilla luottaen omaan taitoonsa. Toivomme, että kurssilla jäisi jokaiselle myös ripaus uskallusta harjoitella ja kokeilla hiukan vaativampia maastonkohtia, kuten pienien puunrunkojen ylitystä. Ajamisen harjoittelun ohella toki kohotetaan kuntoa ja nautitaan luonnosta.

Ilmoittautuminen vuoden 2023 kurssille aukeaa pian. Mukaan mahtuu ensimmäiset 18 ilmoittautujaa. Ilmoittautumiseen sekä ohjelmaan pääset ilmoittautumisen avauduttua TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!

Naisten cyclocrossin alkeiskurssi

Naisten cyclocrossin alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, cyclocrossista kiinnostuneille naisille. Kurssilla opetetaan cyclocross-pyörän käsittelyä ja krossin perustekniikat. Opettelemme vastuullista liikkumista niin luonnossa kuin liikenteessä, edistäen liikunnallista elämäntapaa ja kohotetaan peruskuntoa. Tavoitteena tarjota liikunnan iloa ja saada pyöräilystä ehkäpä elinikäinen harrastus.

Viimeksi kurssi järjestettiin syksyllä 2021. Kurssi järjestetään uudelleen, mikäli ennakkokysyntää löytyy.