Treeniajat syksyllä 2022

Kausi starttaa 15.8.2022 ja kaikki treenit järjestetään Korson Lumossa. Valitettavasti syyskaudella emme pysty järjestämään valmentajapulan takia lainkaan junnutreenejä, vaan ainoastaan aikuisten treenit (tarkoitettu 15-vuotta kauden aikana täyttäville ja sitä vanhemmille jäsenillemme). Kaikki vanhat junnujäsenemme siirretään automaattisesti tauolla-ryhmään, eli kaikki jatkavat seuran jäseninä, mutta uusia laskuja ei lähetetä ennen kuin harrastaminen on taas mahdollista (toivon mukaan kevätkaudella 2023). Jos jäsen haluaa lopettaa koko jäsenyytensä, tulee asiasta ilmoittaa sähköpostitse (karate@korsonkaiku.fi).

Informoimme jäseniämme mahdollisista Vantaan kaupungin asettamista koronarajoituksista, mitkä voivat muuttua hyvinkin nopealla aikataululla. Kannattaa siis aktiivisesti seurata kauden alkaessa sähköpostitiedotustamme.

Kaikkien jäsenten on hyvä muistaa treeneihin saapuessa ja sieltä poistuessa, että kädet pestään huolellisesti. Treenien aikana valmentajan antamia ohjeita tulee noudattaa eikä treeneihin tulla lainkaan, jos jäsen havaitsee vähäisiäkin flunssan oireita. Yskiminen ja aivastaminen tulee tehdä hihaan tai nenäliinaan, eikä omia välineitä ja juomapulloja lainata muille. Turvaetäisyys tulee säilyttää sekä salissa että sen ulkopuolella. Huoltajien toivotaan saattavan lapsensa vain Lumon ulko-ovelle saakka ja välttävän tarpeetonta oleskelua sisätiloissa. Kaikki jäsenet myös ilmoittautuvat jatkossa myClubin kautta jokaisiin treeneihin, missä aikovat käydä. Näin pystymme tarvittaessa jälkikäteen selvittämään, ketkä ovat olleet missäkin treeneissä paikalla. Osallistumisilmoitus tulee perua, jos jäsenelle tuleekin este.


Maanantai
  • klo 19.30-21.00 yli 15-vuotiaat sekä aikuiset, kamppailusali (valmentaja Marko)
Keskiviikko
  • klo 19.30-21.00 yli 15-vuotiaat sekä aikuiset, kamppailusali (valmentaja Marko)
Torstai
  • klo 19.00-20.30 yli 15-vuotiaat sekä aikuiset, kamppailusali (valmentaja vaihtuva)‍

Poikkeukset treeniajoissa syyskaudella

Syyslukukauden aikana mm. pyhäpäivistä tai loma-ajoista johtuen treenit on peruttu seuraavasti:


  • 5.12. treenit peruttu (Lumo menee normaalia aiemmin kiinni)

Myös muita poikkeuksia ja peruutuksia voi kauden aikana tulla (kuten mahdollisesti koulujen syyslomaviikolla), mutta informoimme niistä heti, kun asia varmistuu.

Harjoituspaikat

Monitoimikeskus Lumo Urpiaisentie 14, 01450 VANTAA

Lumo on aivan Korson keskustassa, Korson aseman ja kirkon välissä. Pääsisäänkäynti on Korson kirkkoa vastapäätä.

Harjoitustilat (tanssi- ja kamppailusali) sekä pukuhuoneet sijaitsevat Lumon pohjakerroksessa. Painisali on suuruudeltaan 293 m2 ja tanssisali 173 m2.

Rautpihan päiväkoti Rautkallionkatu 7, 01360 Vantaa
Karatetreenit pidetään päiväkodin 163 m2 liikuntasalissa.

Rekolan koulu Rekolantie 67, 01400 Vantaa
Karatetreenit pidetään koulun 178 m2 liikuntasalissa, päärakennuksessa.

Syyskauden tasokokeet

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Tilaisuus on vapaaehtoinen. Kokeisiin ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta (viimeinen ilmoittautumispäivä on koetta edeltävä päivä) ja tapahtumaan osallistuminen maksaa 15€/hlö.