Karaten hinnasto

Jaoston kausi kestää yhden lukukauden, eli kevään tai syksyn. Alkeiskurssin jälkeen samassa taloudessa asuvat kuntokamppailujaoston jäsenet maksavat vain yhden kausimaksun. Alkeiskurssi on aina henkilökohtainen eikä siihen tule perhealennusta.

Alla oleva hinnasto koskee seuran kautta hankittavia tuotteita. Pukuja ja välineitä voi ostaa itsenäisesti esimerkiksi budo-liikkeistä. Jaostomme tekee yleensä yhden yhteistilauksen kauden aikana, mihin jäsenet voivat halutessaan osallistua. Tilauksesta annetaan lisätietoa kauden aikana. Emme juurikaan pidä tuotteita varastossa, vaan niitä tilataan tarpeen mukaan. Hinnastomme päivitetään ennen yhteistilausta, eli muutokset hinnastossa ovat mahdollisia. Huomioithan, että jaostossamme harrastajat käyttävät aina valkoista pukua, vain valmentajat voivat käyttää mustaa karatepukua.

Tilatut tuotteet laskutetaan.

Jaostossamme harrastuksen hinta koostuu jäsenmaksusta + kausimaksusta.

Hinnasto (päivitetty 08/2021)

Alkeiskurssi (K-15) 100 €
- Henkilökohtainen kertamaksu
- Ei sisällä karatepukua

Alkeiskurssi (7-14 -vuotiaat) 120 €
- Henkilökohtainen kertamaksu
- Sisältää karatepuvun

Jäsenmaksu* 30/35/45 €
- alle 12-vuotiaat 30€/vuosi
- 12-17 -vuotiaat 35€/vuosi
- yli 18-vuotiaat 45€/vuosi

Kausimaksu alkeiskurssin jälkeen 60 €
- Perhekohtainen maksu puolivuosittain

Tasokoe** 15 €
- Kokeesta mahdollisesti saatu vyö tai natsa on maksuton.

Karatepuku
- 30 € ≤150 cm
- 40 € ≥160 cm

Karatepassi 30 €

Otteluhanskat 25 € (XS/S/M/L/XL)

Jalkapöytä- ja säärisuojat 40 € (XS/S/M/L/XL/XXL)

Hammassuojat 12 € (junior/senior)

*Vuosittainen maksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta vuotta jäsen täyttää kyseisen kalenterivuoden aikana. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen ja sen maksavat kaikki Korson Kaiku ry:n jäsenet riippumatta siitä, milloin jäsen liittyy seuraan. Vuosimaksusta ei myönnetä perhealennusta ja sen maksavat kaikki seuran jäsenet.

**Vihreän vyön kokeeseen (ja siitä ylöspäin) voi osallistua vain valmentajan luvalla.

Seuravaatteet

Kuntokamppailujaoston jäsenet voivat halutessaan itsenäisesti tilata jaoston logolla varustettuja seuravaatteita Seurashopilta. Valikoimasta löytyy mm. verkkapuku, tuulipuku, huppari ja kasseja. Lisäksi valikoimasta löytyy karatepukuja ja -suojia.