Ilmoittautuminen Karaten kursseille

Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään myClubin kautta ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista. Kaikki jaostomme ilmoittautumislomakkeet löytyvät osoitteesta https://korska.myclub.fi/flow/events/public . Mukaan voi tulla, jos lapsi on jo kouluikäinen. Yläikärajaa ei ole lainkaan. Kesken kauden aloitettu tai lopetettu harrastus laskutetaan täysimääräisenä. Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeita on kolme:

Yli 15-vuotiaat ja aikuiset voivat aloittaa harrastuksen milloin vain ilmoittautumalla ensin kurssille täältä ja saapumalla seuraaviin treeneihin. Alkeiskurssilaiset ja värivöiset treenaavat aikuisten ryhmässä yhdessä, mutta kaikki saavat oman tasonsa mukaista opetusta.

Alle 15-vuotiaat junnut, joilla on jo karaten alkeiskurssi suoritettuna (alkeiskurssin suorittamisen ajankohdalla, urheiluseuralla tai karaten tyylisuunnalla ei ole merkitystä), voivat tulla mukaan milloin vain ilmoittautumalla täältä ennen ensimmäisiin treeneihin saapumista.

Alle 15-vuotiaat alkeiskurssilaiset voivat tulla mukaan seuraavan junnujen alkeiskurssin alkaessa elokuussa 2020. Ilmoittautuminen tehdään ennen kurssille tuloa täältä.

Treeniaikataulut valmistuvat heinä-elokuussa. Alustavan tiedon mukaan syyskausi alkaa viikolla 33. Koronan vuoksi määrätyt turvaohjeet saattavat aiheuttaa muutoksia.