Ilmoittautuminen Karaten kursseille

Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään myClubin kautta osoitteessa https://korska.myclub.fi/flow/events/public ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista. Mukaan voi tulla, jos lapsi on jo kouluikäinen. Yläikärajaa ei ole. Kesken kauden aloitettu tai lopetettu harrastus laskutetaan täysimääräisenä. Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeita on kolme:

Yli 15-vuotiaat ja aikuiset voivat aloittaa harrastuksen milloin vain ilmoittautumalla ensin kurssille ja saapumalla seuraaviin treeneihin. Alkeiskurssilaiset ja värivöiset treenaavat aikuisten ryhmässä yhdessä, mutta kaikki saavat oman tasonsa mukaista opetusta.

Alle 15-vuotiaat junnut, joilla on jo karaten alkeiskurssi suoritettuna (alkeiskurssin suorittamisen ajankohdalla, urheiluseuralla tai karaten tyylisuunnalla ei ole merkitystä), voivat tulla mukaan milloin vain ilmoittautumalla osoitteessa https://korska.myclub.fi/flow/events/public .

Alle 15-vuotiaat alkeiskurssilaiset voivat tulla mukaan seuraavan junnujen alkeiskurssin alkaessa elokuussa 2020. Ilmoittautuminen tehdään ennen kurssille tuloa (ilmoittautumisajankohta ja uuden kurssin alkamisajankohta tarkentuu loppukeväästä 2020).