Ilmoittautuminen syyskauden 2022 karaten kursseille aukeaa kesäkuun alussa.

Syyskausi 2022 starttaa 15.8.2022. Valitettavasti syyskaudella 2022 emme valmentajapulan vuoksi pysty järjestämään junnutreenejä lainkaan.


Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään myClubin kautta ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista. Kaikki jaostomme ilmoittautumislomakkeet löytyvät osoitteesta https://korska.myclub.fi/flow/events/public . Mukaan voi tulla, jos lapsi on jo kouluikäinen. Yläikärajaa ei ole lainkaan. Kesken kauden aloitettu tai lopetettu harrastus laskutetaan täysimääräisenä. Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeita on kolme:

Yli 15-vuotiaat ja aikuiset voivat aloittaa harrastuksen milloin vain ilmoittautumalla ensin kurssille täältä ja saapumalla seuraaviin treeneihin. Alkeiskurssilaiset ja värivöiset treenaavat aikuisten ryhmässä yhdessä, mutta kaikki saavat oman tasonsa mukaista opetusta.

Alle 15-vuotiaat junnut, joilla on jo karaten alkeiskurssi suoritettuna (alkeiskurssin suorittamisen ajankohdalla, urheiluseuralla tai karaten tyylisuunnalla ei ole merkitystä), voivat tulla mukaan milloin vain ilmoittautumalla täältä ennen ensimmäisiin treeneihin saapumista.

Alle 15-vuotiaat alkeiskurssilaiset voivat tulla mukaan seuraavan junnujen alkeiskurssin alkaessa. Ilmoittautuminen tehdään ennen kurssille tuloa täältä.

Suomen korona-tilanne saattaa vaikuttaa nopeastikin treeniaikatauluun, mistä informoimme jäseniämme mahdollisimman nopeasti. Kaikkien jäsenten on hyvä muistaa treeneihin saapuessa ja sieltä poistuessa, että kädet pestään huolellisesti. Treenien aikana valmentajan antamia ohjeita tulee noudattaa eikä treeneihin tulla lainkaan, jos jäsen havaitsee vähäisiäkin flunssan oireita.