KESÄN TIIVISKURSSIT
6-17.6.2022 ja 1-10.8.2022

Taekwondon peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 10v. lapsille ja aikuisille. Peruskurssilla opitaan taekwondon perusteita, sekä salikäyttäytyminen. Harjoitteet koostuvat erilaisista lyönneistä, potkuista, torjunnoista, seisonnoista ja kaatumisista. Kurssin edetessä näistä perusteista muodostetaan muutamia taekwondo-otteluun soveltuvia harjoitteita, erilaisia kamppailutilanteita, sekä perustekniikoista muodostuva liikesarja. Peruskurssilla kehittyy myös kurssilaisten fyysinen kunto, motoriset taidot ja notkeus. Kaikki nämä erilaiset fyysiset harjoitteet yhdistettynä taekwondon tekniikoihin tekevät taekwondoharjoittelusta erittäin monipuolisen harrastuksen. Taekwondon peruskurssilla opitkin puolustamaan itseäsi, pääset parempaan kuntoon, notkistut ja saat uusia kavereita. Kurssin lopuksi kurssilaisilla on mahdollisuus suorittaa keltaisenvyön koe.


Kurssin kesto noin 3,5 kuukautta.

Kuinka pääsen alkuun?

Kurssi alkaa pienimuotoisella puheella, jonka jälkeen pidetään ensimmäiset harjoitukset. Saapumalla harjoituspaikalle kuuntelemaan ja jäämällä harjoituksiin pääset helposti mukaan taekwondon monipuoliseen maailmaan. Mukaan tarvitset ainoastaan verkkarit, juomapullon ja reipasta mieltä. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa; torstaisin ja sunnuntaisin. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla lajiamme maksutta. Lajin harrastajilla on oltava taekwondoharjoittelun kattava vakuutus, vaikka vahinkoja sattuukin harvoin.

KESÄN TIIVISKURSSIT 6-17.6.22 ja 1-10.8.22 KORSON LUMOSSA

Jaostomme järjestää kesä -ja elokuussa tiiviskurssit Korson Lumossa arkipäivisin klo 9-15. Kurssin hinta on 185€ sisältäen lämpimän lounaan, taekwondon perusteet, liikunnallista ohjelmaa sisällä ja ulkona, sekä vyökokeet ja ensimmäisen värivyön. Ikäraja kurssille on 10-vuotta. ilmoittautua voit sivun ylälaidasta kohdasta "ilmoittaudu kurssille" ja lisätietoihin teksti "KESÄKURSSI". Mukaan tarvitset vain juomapullon, sekä liikuntavarusteet. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harrastamista kausimaksun hinnalla 100e/kausi.