Taekwondon peruskurssi

Taekwondon peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 10v. lapsille ja aikuisille. Peruskurssilla opitaan taekwondon perusteet, sekä salikäyttäytyminen. Harjoitteet koostuvat erilaisista lyönneistä, torjunnoista, potkuista, seisonnoista ja kaatumisista. Näistä taekwondon perusteista kurssin edetessä muodostetaan muutamia taekwondo-otteluun soveltuvia harjoitteita, erilaisia kamppailutilanteita, sekä perustekniikoista muodostuva liikesarja. Peruskurssilla kehittyy myös kurssilaisten fyysinen kunto, motoriset taidot ja notkeus. Kaikki nämä erilaiset fyysiset harjoitteet yhdistettynä taekwondon tekniikoihin tekevät taekwondoharjoittelusta erittäin monipuolista treeniä. Taekwondon peruskurssilla opitkin puolustamaan itseäsi, pääset parempaan kuntoon, notkistut ja saat uusia kavereita.Kurssin lopuksi kurssilaisilla on mahdollisuus suorittaa keltaisenvyön koe.

Kurssin kesto noin 3 kuukautta.

Kuinka pääsen alkuun?

Kurssi alkaa yleensä pienimuotoisella puheella, jonka jälkeen pidetään ensimmäiset harjoitukset. Saapumalla harjoituspaikalle kuuntelemaan ja jäämällä harjoituksiin pääset vaivattomasti mukaan taekwondon kiehtovaan maailmaan. Mukaan et tarvitse muuta kuin reipasta mieltä, verkkarit ja juomapullon. Jos sinulla on muista harrastuksista vanhoja esim. karatepukuja niin näitäkin voi aluksi käyttää. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla lajiamme ilmaiseksi.

Suomen Taekwondoliiton lisenssi ja urheilu- ja tapaturmavakuutus.

Vahinkoja sattuu taekwondoharjoituksissa harvoin, mutta jokaisella harrastajalla on oltava Suomen Taekwondoliiton lisenssi, sekä taekwondoharjoittelun kattava urheilu- ja tapaturmavakuutus kaiken varalta.

Seuraava alkeiskurssimme alkaa Su 5.9.2021 Eerontien Budosalilla.

Ti klo 17:30 - 18:30 Lumon kamppailutila, Korso
Su klo 17:00-18:00 Eerontien Budosali, Kerava