Seuraava peruskurssi alkaa
ti 16.1.2024.

Taekwondon peruskurssi on tarkoitettu kaikille yli 10v. lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssilla opitaan taekwondon perusteita, salikäyttäytyminen, peruspotkuja, -lyöntejä, -torjuntoja ja turvallinen kaatuminen. Kurssin edetessä näistä perusteista muodostetaan muutamia taekwondo-otteluun soveltuvia harjoitteita, erilaisia kamppailutilanteita, sekä perustekniikoista muodostuva liikesarja. Peruskurssilla kehittyvät myös kurssilaisen fyysinen kunto, motoriset taidot ja notkeus. Kurssin lopuksi on mahdollisuus suorittaa keltaisenvyön koe ja näin saada ensimmäinen värivyö.


Kurssin kesto noin 3,5 kuukautta.

Kuinka pääsen alkuun?

Kurssi alkaa pienimuotoisella puheella, jonka jälkeen pidetään ensimmäiset harjoitukset. Saapumalla harjoituspaikalle kuuntelemaan ja jäämällä harjoituksiin pääset helposti mukaan taekwondon monipuoliseen maailmaan. Voit myös ilmoittautua suoraan kurssille sivupalkin linkin kautta. Mukaan tarvitset ainoastaan verkkarit, juomapullon ja reipasta mieltä. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa; tiistaisin Korson Lumossa ja sunnuntaisin Keravalla Eerontien Budosalilla. Ensimmäiset kaksi kertaa voit kokeilla lajia maksutta.
Harrastajilla on oltava taekwondon harjoittelun kattava vakuutus, vaikka vahinkoja sattuukin harvoin. Pohjolavakuutuksen Sporttiturvan ja lisenssin voi ostaa esim. suomentaekwondoliiton sivuilta


SEURAAVA PERUSKURSSI ALKAA Ti 16.1.2024.

Treenit 2 x viikossa.


TIIISTAI LUMON KAMPPAILUTILA KLO 17.30-18.30

SUNNUNTAI EERONTIEN BUDOSALI KLO 17-18