Taekwondon harjoitusryhmät

Mukavaa että olet kiinnostunut taekwondon harjoittelusta! Meillä Korsossa ja Keravalla on todella mukava treeniporukka.

Taekwondo lajina soveltuu kaikille sukupuoleen katsomatta, mikä näkyy myös seuramme harjoituksissa, jossa tytöt ja pojat harjoittelevat yhdessä tasavertaisesti. Harjoittelussa pääpaino on perustekniikassa ja itsepuolustuksessa. Perustekniikkaan kuuluu: potku-, torjunta- ja lyöntitekniikat, askelottelu ja liikesarjat. Tämän lisäksi harjoituksiin kuuluu myös ottelutekniikkaa.

Aluksi tekniikoiden liikeratoja ja suoritustapoja opetellaan tekemään kuviteltua vastustajaa vastaan. Kun perusteet on opittu, aletaan harjoitteiden tukena käyttää erilaisia potku- ja lyöntityynyjä. Taitojen kehittyessä muuttuvat harjoitteet vastaamaan enemmän todenmukaista kamppailutilannetta. Kamppailutilanteita harjoitellaankin paljon, koska pohjimmiltaan taekwondo on kamppailulaji.

Kamppailua harjoitellaan 1) Liikesarjojen kautta, joissa tehdään puolustustautumisia ja hyökkäyksiä kuviteltua vastustajaa vastaa, sekä askelottelun kautta, joka on ennalta suunniteltu ottelua parin kanssa. 2) taekwondo-ottelun avulla, josta opitaan liikkumista ja kamppailusilmää sekä 3) monilla erilaisilla pariharjoitteilla.

Toivotamme kaikki taekwondosta kiinnostuneet 10-vuotta täyttäneet tervetulleiksi harjoittelemaan taekwondoa mukavassa seurassa!

Alemmat vyöt (8.-6.kup)

Ti klo 18:30-19:30 Lumon kamppailutila, Vantaa (kaikki värivyöt)

To klo 17:30-19:00 Vierumäen koulu, Vantaa

Su klo 18:00-19:00 Eerontien Budosali, Kerava

Ylemmät vyöt (5.kup -> )

Ti klo 18.30-19.30 Lumon kamppailutila, Vantaa (kaikki värivyöt)

To klo 19:00-20:00 Vierumäen koulu, Vantaa

Su klo 19:00-20:00 Eerontien Budosali, Kerava