KorsKa P14 Konnat (2011 synt.)

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!Syksyllä 2024 alkavalla kaudella osallistumme Salibandyliiton P14-poikien kilpasarjaan. Lisäksi mahdollisesti lisäpelejä harkkapelien tai yksittäisiin turnauksiin osallistumisten myötä. Alueliigaan osallistuminenkin mahdollista.

Tässä energisten pelaajien joukkueessa on tilaa myös uusille lajitaustaa tai joukkuepelitaustaa omaaville liikunnallisille pelaajille. Myös toiselle maalivahdille on tilaa. Mukaan pääsyä voi tiedustella Try In -lomakkeen kautta tai joukkueenjohtaja Sini Lähteenmäeltä: sini_vilenius(ät)hotmail.com

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa.

Harjoitteluajat:

Maanantaisin 17:00-18:00 Tiger Sport Areena, Tammiston Kauppatie 24Torstaisin 17:00-18:00 Tuusulan salibandyhalli, Kilpailukuja 4

Joukkueenjohtaja: Sini Lähteenmäki

Vastuuvalmentaja: Miikka Korpi

Apuvalmentaja: Jouni Salmi

Konnilla on takana mukavasti palkittua menestystä: KorsKa Konnat saavutti kaudella 2021-2022 kultaa, hopeaa ja pronssia! Kultaa joukkue nappasi SSBL:n ylemmässä haastajasarjassa. Hopeamitalit ripustettiin kaulaan jo syksyn Tupla Cupissa. Pronssia joukkue saavutti kevään HJC-turnauksessa.

Kaudella 2022-2023 Konnat saavutti myös kultaa ja hopeaa. Kultaa SSBL:n haastajasarjassa ja hopeaa Etelä-Suomen alueliigassa.