Uutiset

Haukkojen menestys jatkuu

07.03.2016

Haukat jatkaa menestyksekkäästi ylemmän jatkosarjan peleissä.

Haukat 2003 on pelannut kevätkaudella nyt 8 peliä. Ensimmäinen peli Blackbirdsiä vastaan päättyi pistejakoon lukemin 4-4. Tämän pelin jälkeen ei Haukat ole pisteitä muille antanut. Saldona nyt 15 pistettä. Lohkossa toisena olevalla GrIFK Black joukkueella pisteitä kasassa 10, kolmantena majaileva Blackbirds Valkoinen kasannut 8 pistettä. Ylemmän jatkosarjan peleisä jäljellä vielä yksi peli jokaista lohkon joukkuetta vastaan, ennen kuin lohkon voittaja on selvillä. Mahdollisuus kuitenkin lohkovoittoon on olemassa, ja viimeisissä peleissä on GrIFK Blackilla paljon kiinniotettavaa voittaakseen lohkon. Kuitenkin: Ensin pelataan ja vasta sitten katsellaan lopullista sarjataulukkoa. 

Haukat 2004 on lohkossa 6 pelin jälkeen voittamaton, pisteitä 12. Lohkossa toisena olevat joukkueet, TuSBy ja PEP Juvanaalit, ovat keränneet 7 pistettä. Pelejä jäljellä 4 kappaletta, joten on muilla joukkueilla paljon kiinniotettavaa. Haukkojen peleissä on nähty paljon maaleja, tehtyjä maaleja 6 pelissä on 72 kappaletta, maalieroksi tulee +53. Tilanne tällä hetkellä näyttää Haukkojen osalta hyvältä. Kuitenkin, pelejä jäljellä 4 kappaletta, ennenkuin lohkon voittaja on selvillä.

Kauden aikana pojilla on ollut hauskaa, niin peleissä kuin myös harjoituksissa. Valmennus on innoissaan ollut lumisateiden jälkeen viemässä poikia koskemattomaan lumihankeen, joko juoksemaan tai kaveria kantamaan. 

Menestys peleissä joukkueena tulee yhdessä, jokaisen tehdessä oman osansa joukkueen eteen.

Tässä vaiheessa kummallakin ryhmällä on enää yksi tavoite: Lohkovoitto.

Onnea, Haukat, loppupeleihin!