Jokerit - KorsKa edustus (15 - 3)

Aika: 21.9.2013 12.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Suomen Cup

Suomen Cupin avausottelussa vastaan asettui nimivahva Jokerit Salibandy. KorsKa aloitti ottelun ennakkoluulottomasti ja etenkin Keskitalo-Mononen-Syrjämäki kentällinen vyörytti hyökkäyksiä ja laukauksia kohti Jokereiden maalia.

Jokereiden kokeneet pelaajat vertyivät pikkuhiljaa pelin tempoon mukaan.  Kun KorsKa ei saanut hyvistäkään paikoista maaleja, ja Jokerit käyttivät omansa tehokkaasti, lähdettiin erätauolle Jokereiden johtaessa 3-0.

Toisessa erässä Jokerit ottivat pelin haltuun ja aloittivat maalikarkelot jo ensimmäisessä vaihdossa. Teemu Pohjonen pääsi vielä kaventamaan Esa Wicklundin syötöstä tilanteeksi 4-1, mutta Jokerit kuittasivat tämän iskemällä neljä seuraavaa häkkiä ja valotaululle lukemat 8-1. Markus Mononen kaunisteli numeroita laukomalla jäähyn jälkeen vastustamattomasti ohi Jokerivahdin ja toiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 8-2.

Kolmannessa erässä Jokerit takoivat ottelun keskeytyskuntoon ajassa  41:07 ja numeroilla 15-3. KorsKan kolmannen maalin teki Jani Termonen Kristian Syrjämäen esityöstä.

Jokereiden kokemus, syöttöpeli ja tehokkuus maalipaikoissa oli KorsKalle tällä kertaa aivan liikaa. Kentällinen Wicklund-Saks-Pohjonen selvisi pyörityksestä parhaiten ja he löysivätkin ensimmäisenä ketjuna tiensä kahvioon pelin jälkeen.