Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miesten 3.div

KorsKa – LIK (III-divari)

KorsKan vahvistukset hyökkäyspäässä ratkaisivat tärkeät pisteet LIK:ltä.

Uusi vuosi toi mukanaan uusia pelaajia. Viime kaudella vastustajien maalivahdeissa (ja päätylaudassa) pelkoa herättänyt Kimmo Vahtera puki syrjähypyn jälkeen KorsKan paidan päälleen. Tervetuloa kotiin Kimmo! Mukanaan Piratesista Kimmo naarasi Pietariset Antti & Valtteri. Nämä kolme hyökkääjää vahvistavat korsolaisten hyökkäyspäätä ja tehoja on varmasti luvassa.

Uudet kaverit pääsivät heti kovaan peliin, kun vastaan asteli LIK. Joukkueet olivat peräkkäin sarjataulukossa ja molemmat kaipaavat kipeästi pisteitä taistellakseen vielä karsintapaikasta. Kimmo aloitti ottelun heti räväkästi ja sutaisi pallon reppuun kun pelikellossa oli 1.21. Mikä alku! Mutta mutta….Kimmo samalla sikaili itselleen ulosajon, kun hänen nimeään ei löytynyt pöytäkirjasta. Tästähän seuraa automaattinen 5+20, joten Kimmon paluu jäi torsoksi. Korsolaiset kunnioittaen Kimmon ulosajoa pelasivat loistavan alivoiman, eikä LIK onnistunut ylivoimamaalia tekemään. Viime kerralla KorsKa karkasi alussa ja LIK tuli lopussa maalin päähän. Tällä kertaa peli pysyi hyvin tasaisena. Ensimmäisen erän lopussa LIK tasoitti, joten erätauolle lukemissa 1-1.

Toisessa erässä KorsKaneitsyytensä menettänyt Valtteri Pietarisella oli paikka avata maalitili Oranssien joukoissa, kun hänet laitettiin ampumaan rankkaria. Tällä kertaa ei onnistunut, mutta pitkään ei tarvinnut maalia odottaa. Sitä ennen kuitenkin Keskitalo iski KorsKan 2-1 johtoon juuri ennen toisen erän päätöstä. LIK oli tullut kuitenkin taistelemaan täydestä pistepotista ja teki seuraavat kaksi maalia. Viimeisimmän ajassa 40.57. Peli oli kääntynyt yhtäkkiä vihreäpaidoille. Tässä vaiheessa esiin astui koko ottelun vakuuttavasti rymistellyt ”Krysty” Kauria. Tero ampaisi suoraan aloituksesta ohi puolustuksen ja piiskasi rystyllä pallon alakulmaan, vain 4 sekuntia LIK:n johtomaalista. Ottelun kruunasi debyyttinsä tehnyt ja rankkarissa jo epäonnistunut Valtteri Pietarinen. Nousu keskelle ja kantilta pallo pussiin! Näitä tullaan varmasti näkemään lisää loppukaudella. Uusilta vahvistuksilta vahva näyttö osaamisestaan ja KorsKalle tärkeä 4-3 voitto.

Ottelun nostot:                               + Uudet vahvistukset