Aika: 31.10.2015
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miesten 3.div

Otteluraportti KorsKa – ÅIF II
Oranssipaitojen johto ei riittänyt loppuun saakka – ÅIF nousi ansaitusti tasapeliin.
45 minuuttia pelattu ja taululla 5-5 lukemat. Pisteiden tasaaminen oli enemmän kuin oikeudenmukainen
lopputulos tasaisessa ottelussa. Ottelun kulku oli kaksijakoinen, KorsKa vei alkupuoliskoa ja ÅIF loppua.
Ottelu alkoi erittäin räväkästi kun alle minuutissa molemmat joukkueet pistivät pallon pussiin. Jyri Tuisku
iski ensimmäisen maalin vain 11 sekunnin pelin jälkeen. Puoli minuuttia myöhemmin ÅIF tasoitti.
Ensimmäinen erä oli KorsKalta vahvaa peliä. Pitkät hyökkäykset vyöryivät kohti vastustajan maalia ja kaveri
oli ajoittain pahasti pesukoneessa. Vauhdikkaan ensimmäiselle erätauolle mentiin Oranssien 4-2 johdossa,
joka oli pitkälti hyökkäykseen nostetun Sergio Ramoksen #7 tehojen ansiota. Myös Kristian Syrjämäkenä
tunnettu peluri latoi tehot 2+1 heti ensimmäiseen erään.
Ensimmäinen erä oli pitkälti peliä, johon KorsKa pyrkii: pitkiä hyökkäyksiä, pallonhallintaa, sekä
kärsivällisyyttä hyökkäyspäässä. Harvoin peli on sellaista ollut tällä kaudella, mutta ottelun alku oli lupaava.
Puolenvälin jälkeen alkoi ottelun toinen vaihe. Oranssit eivät enää hallinneet pelivälinettä ja jalkakin alkoi
painaa. ÅIF otti enemmän peliä haltuun. 30 min taululla, KorsKa edelleen maalin johdossa, 5-4.
Kolmas erä oli kovaa taistelua, jossa kieltämättä ÅIF painoi peliä kohti Tommi Pietiläisen vartioimaa maalia.
Heti erän alkuun ÅIF:n tekemä tasoitus nostatti taisteluhenkeä valkopaidoissa ennestään. Molemmilla oli
paikka ottaa täydet pisteet, mutta maaleja ei enempää ottelussa nähty. Valmentaja Mattila totesi ottelun
jälkeen olevansa tyytyväinen pisteeseen, sillä lopussa paine Oranssien puolustuspäädyssä oli kova.
Ottelun nostot: + ensimmäinen erä ajoittain dominointia