Aika: 10.10.2014 18.30
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Miesten 2.div

Oranssit avasivat kautensa 10.10 M-Team vastaan kotiluolassa Lumossa. Seura historian toinen eddustuksen kausi 2-div käynnistyi hieman epävarmoissa tunnelmissa. Loukkaantumiset ja sairastelut ovat rokottaneet Oranssien kauteen valmistautumista aikalailla.

Kaikista huolimatta joukkueessa vallitsee hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki. M-Team oli hävinnyt ensimmäisen kohtaamisen sarjassa Valtille numeroin 4-6 ja oli näin nälkäinen Lumoon saapuessaan. M-team mottoja lienee juosta vajaa miehinen Korska nurin laajalla rosterilla.. Mutta kuinkas kävi..

1.erä

Erän alku ja oli tunnustelevaa muutaman minuutin ajan kunnes Oranssit  vuoryttivät tilanteita toisensa jälkeen M-Team maalille, kuitenkaan maalin teossa onnistumatta. Kunnes ajassa 05:26 vieraat rokottivat ja 0-1 johtoon kovan Oranssien painostuksen päätteeksi. Eipä aikaakaan kun Oranssien Vahtera/Mertala valjakko pääsivat pahantekoon ajassa 09:19 Mertala tarjoilee ja Vahtera tuikkaa takapolpilta vastahyökkäyksen päätteeksi 1-1. Oranseille sattuu muutama merkkaus virhe ensimmäisessä erässä ja vastustaja käyttää paikkansa hyvin. kellon näyttäessä 14:20 1-2 ja 16:12 1-3. Ja ihan erän lopulla Oranssit onnistuvat ns. koppi maalilla kaventamaan ajassa 19.59 2-3 Syrjämäki tarjoilee ja Mertala kiittää.

2.Erä

Toinen erä alkaa entistä tasaisemmissa merkeissä ja paikkoja luodaan vuoronperään.Oranssit hallitsevat hienokseltaan erän alkua, mutta erän puoli välissä vieraat rokottavat pienestä Oranssien virheestä ja ajassa 30:13 tilanne 2-4. Mutta eipä hätää Oranssit kuittaavat jo seuraavassa vaihdossa hieman onnenkantamoisellakin ajassa 30:37 tilanteeseen 3-4, Pohjonen tarjoilee ja Ropponen kikkailee reikäpallon verkon perille. Erän loppupuolella tapahtuu varmillinen loukkaantuminen ja Leppänen joutuu jättämään kentän tältä illlalta. Sekä lopussa joudutaan pelaamaan vielä 4/3 ja 5/3 alivoimaa ,mutta oranssit kestävät hienosti.

3.Erä

Oranssit joutuvat pelaamaan koko erän 2 kentällä , mutta se ei tahtia hidasta,painostus on kova ja voiton tahtoa riittää.Kuitenkin ajassa 44:31 vastustaja hiipii taas 2 maalin johtoon tilanne 3-5. Eipä hätää oranssit jatkavat hyvää myllyttämistä ja ajassa 45:20 Pohjonen tarjoilee ja saa vieraitten maalivandin liikkeeseen ja Ollikaisella alias Kukka on helppo työ tuoda Oranssit taas maalin päähän. Loppu vitonen on kovaa yrittämistä ja lopussa ilman maalivahtiakin Oranssit yrittivät saada tasoitusta, mutta tällä kertaa Vahteran hienoa tolppalaukausta lähemmäksi Oranssit eivät päässeet, ja näin pisteen vieraille numeroin 4-5.

Seuraavaksi Oranssit matkaavat 17.10 hyvinkäälle vieraspeliin ja seuraava kotiottelu 21.10 tiistaina klo 18:30 alkaen ja vastaan astelee HIFK

Tervetuloa Kannustamaan Oranssit voittojen tielle..