KorsKa edustus - SBS Kings (3 - 8)

Aika: 29.10.2013 18.30
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Miesten 2.div

Tiistaina 29.10 KorsKan vieraaksi Lumoon saapui vahvasti kauden aloittanut SBS Kings. Korson oranssit kärsivät sunnuntaina kolmannen perättäisen tappion, joten kyseessä olivat tärkeät pisteet.

Peli alkoi oranssien puolesta hyvin, ja seitsemän minuutin kohdalla Jari Mertala pudotti viivaan Antti Pitkäselle, joka tälläsi komean kudin yläkulmaan. Kapteeni Mikko Mäki lisäsi KorsKan johdon 2-0:aan Joni Latva-Hakunin syötöstä nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. SBS Kings loi myös hyviä tilanteita erän mittaan ja kavensi erän loppuun lukemat 2-1.

Toisessa erässä vääntö jatkui tasaisena. Viiden minuutin pelin jälkeen Kristian Syrjämäki teki komean 3-1-maalin heittämällä ensin "puikot" vastustajan puolustajalta ja ampumalla vastustamattomasti ranteella pallon häkkiin. SBS Kings iski 3-2 maalin erän puolivälissä KorsKalle jo kohtalokkaaksi osoittautuneesta keskustasta. Kahdessa ensimmäisessä erässä nähtiin hyvällä asenteella liikkuva ja taisteleva kotijoukkue, joka pääsi Tommi Pietiläisen huipputorjuntojen ansiosta kolmanteen erään maalin johtoasemassa.

Kolmannessa erässä asetelma muuttui täysin. SBS Kings sai erätauolla kaivettua rutiininomaisen tasonsa ja sai nopeilla hyökkäyksillä puhkottua KorsKan puolustuksen rikki. Ensimmäisen 10 minuutin aikana vierasjoukkue heilutti maaliverkkoa neljä kertaa, ja lisäsi johtonsa vielä loppulukemiksi jääneen 3-8.

Saldoksi jäi siis kirvelevä kotitappio, kun surkea kolmas erä pilasi kahden ensimmäisen erän hyvän taistelun. 0-6-lukemat viimeisen 20 minuutin aikana kertovat karua kieltä siitä, että tasoa on edelleen nostettava kakkosdivarissa taistelemiseen. Kamppailu pisteistä jatkuu jälleen kotona perjantaina 8.11, kun vieraaksi asettuu Kirkkonummen Rangers.