KorsKa edustus - M-Team (4 - 6)

Aika: 19.9.2013
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harkkaottelu

Torstai-illan harjoitus ottelussa Korska kohtasi Helsinkiläisen M-Teamin Tikkurilan Tiikeri areenalla. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden osalta. M-Team pääsi kerran pyörittämään ylivoimaa mutta kotijoukkueen pakka pysyi kasassa ja maalipaikkoja ei annettu. Joukkueet pystyivät luomaan tilanteita molempiin päätyihin ja ensimmäinen erä päättyikin tasatilanteeseen.

Toisen erän Kaiku aloitti vahvasti ja Kristian Syrjämäki laukoi 1-0 johtomaalin läpiajosta, jonka syöttäjäksi merkittiin Markus Mononen. Erän edetessä M-Teamin painostus aiheutti Korskalle jäähyn ja ajassa 22.00 M-team käytti ylivoimansa edukseen tehden 1-1 tasoituksen. Tästä alkoi M-teamin painostus, eikä Kaiku enää saanut avauspeliään toimimaan. Vierasjoukkue käytti paikkansa tehokkaasti tehden erän viiden viimeisen minuutin aikana kolme maalia. Toinen erä päättyi 1-4 tilanteeseen.

Kolmannessa erässä Kaiku pääsi hetkeksi mukaan peliin kun Mikko Mäki iski ylivoima maalin Teemu Hartikaisen loistavasta syötöstä. Tästä sisuuntuneena M-Team aloitti vyörytyksen ja hallitsi pallollista peliä. Kaksin kamppailuja hävittiin ja viisikkopeli ei ollut omalla tasolla. Tästä vastustaja rankaisi kahdella peräkkäisellä maalilla. Ajassa 36.21 Janne Jaalivaaran laukaus upposi M-Teamin verkkoon ja tästä Korska sai uutta puhtia. Vain hetkeä myöhemmin Jaalivaaran kaukolaukaus ohitti uudelleen M-teamin maalivahdin. Tämän maalin jälkeen joukkue sai peliin lisää vauhtia ja kovuutta ja vierasjoukkueen avaukset eivät enää onnistuneet. Kaiku pystyi luomaan painetta vastustajien päätyyn kovalla temmolla, mutta se ei kuitenkaan riittänyt sillä ottelu päättyi lopulta M-Teamin 4-6 voittoon.

Ottelu toi hyvää harjoitusta tulevaa kautta ajatellen. Vastustaja oli aktiivinen ja liikutti palloa järkevästi pienessä kaukalossa, käyttäen maali paikkansa tehokkaasti. Tämä opetti ettei hyökkäyspään jäähyihin ei ole varaa ja joukkueen täytyy olla hereillä alusta alkaen.