Paikka: Lumo Halli
Sarja: Harkkaottelu

Hurlumheisalibandyn näytös II

Kaksi korsolaista salibandyseuraa jatkoivat valmistautumista kauteen II-divisioonassa toisella kohtaamisella alle viikon sisään. Edellinen kohtaaminen päättyi oranssien jatkoaikavoittoon, joten mustapaidoilla oli tilaisuus näpäyttää takaisin.

Peli alkoi Greasersin komennossa heidän vyöryttäessä hyökkäyksiään kohti KorsKan päätyä. Tämä palkittiin kuudennella minuutilla kun terävä rannelaukaus löysi tiensä takakulmaan ja siirsi Rasvarit 0-1 johtoon. Peli jatkui mustien komennossa, mutta kerta toisensa jälkeen laukaukset pysähtyivät erinomaisesti pelanneeseen maalivahtiin tai tolppiin. Erän edetessä KorsKakin alkoi saada otetta pelistä ja peli tasapainottui ja tilanteita saatiin luotua myös mustien päähän. Paremmat paikat ensimmäisessä erässä oli kuitenkin ehdottomasti Greasersillä, joka paremmalla onnella olisi ollut jo useamman maalin karkumatkalla. Nyt toiseen erään siirryttiin kuitenkin tilanteessa 0-1.

Toisessa erässä KorsKan pelin ykkösnyrkiksi noussut ketju Hartikainen – Mäki – Mäkinen aloitti maalitehtailut jo ensimmäisessä vaihdossa. Pekka rakentaa paikan ja Härski kiittää: 1-1. Peli otti täydellisen suunnanmuutoksen ensimmäisen erän tarkan pelaamisen jälkeen. Vauhdin ja myös virheiden määrän kaksinkertaistumisen myötä maaleja rupesi syntymään molempiin päihin. Ensimmäiseksi osuivat rasvarit vieden joukkueensa 1-2 johtoon, mutta tämän jälkeen vahvaa ottelua pelannut ykkösnyrkki iski peräkkäisissä vaihdoissaan KorsKan ensimmäistä kertaa johtoon lukemiin 3-2, maalintekijöinä Härski ja Mikko. Greasersin 3-3 tasoitus ei hätkäyttänyt KorsKaa harteillaan kannatellutta ketjua, vaan päinvastoin: maalit peräkkäisissä vaihdoissa ja KorsKa 5-3 karkumatkalle. Hyökkäykset aaltoilivat päästä toiseen ja ainoastaan 40 sekuntia edellisestä tilanne 5-4, jota seurasi minuuttia myöhemmin Markuksen syötöstä Jessen sivaltama 6-4 maali. Tämä jäi erän viimeiseksi, ja kolmanteen erään lähdettiin 9 maalin jälkeen lukemissa 6-4.

Rasvareiden valmennusjohto avasi pelikirjastaan kolmanteen erään uuden sivun, jonka seurauksena peli oli tasan 6-6 alle kolmessa minuutissa. KorsKan maalitehtailut aloittanut kaksikko Härski ja Pekka kuitenkin junailevat muutamaa minuuttia myöhemmin oranssinutut jälleen johtoon.  Kymmenen minuuttia ennen loppua KorsKan maalintekijätilastoihin merkitään uusi nimi kun Tero ”Krusty” Kaurian lämäri viivasta löytää tiensä verkon perukoille Monon hienon rystyohjauksen seurauksena. Greasers sisuuntuu tästä ja latoo kahdeksassa minuutissa kolme maalia, jonka seurauksena Rasvarit pitkästä aikaa johtoon ajassa 58:12. Greasers pudottaa karvauksen, mikä osoittautuu virheeksi. KorsKa pääsee nostamaan hyökkäyksensä vapaasti puoleen kenttään ja jo viime kaudelta tuttu ase: Hassun toimitus puolikentästä luukulle löytää tällä kertaa Mikon lavan ja peli tasan 9-9 kolmekymmentä sekuntia ennen pelin loppua. Greasers painaa kuitenkin väkisin vielä yhden hyökkäyksen oranssien päätyyn, joka päätyy summerin soidessa vastustajan korkean mailan kautta oranssien ylärimaan. Tuomiona jäähy mustille, ja KorsKa pääsee aloittamaan jatkoajan ylivoimalla. Ratkaisua ei jatkoajalla ylivoimasta huolimatta saada, joten peli päättyy tällä kertaa tasan 9-9.

Parhaita ottelussa esitti ensimmäisen erän paraatipelastuksilla joukkueen taisteluhengen ylläpitänyt maalivahti Miika Halmetniemi, samoin kuin seitsemästä maalista vastannut ketju Härski – Mikko – Pekka. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti tälläkin kertaa ja tunnetta oli yllättävän hyvin mukana harjoituspeliksi. Edelleen KorsKan syntinä olivat harhasyötöt ja nukahdukset miesvartioinnissa, mutta joukkue paransi edellisviikon ottelusta huomattavasti.

KorsKalla on vielä neljä peliä aikaa tehdä joukkueesta timanttia ennen kauden avausta tiistaina 24.9., jolloin oranssien kautta aikain ensimmäisessä II-divisioonan ottelussa vastaan asettuu Valtti. Tule paikalle kannustamaan oranssinutut voittoon! https://www.facebook.com/events/1418561071692742/