Blackbirds A-junnut - KorsKa edustus (3 - 6)

Aika: 13.8.2013 20.00
Paikka: Kerava Areena
Sarja: Harkkaottelu

Kausi 2013-2014 on nyt avattu pelienkin osalta. Tiistai-iltana KorsKan joukkue matkusti maakuntaotteluun Keravalle ja vastaan asettui Blackbirdsin A-juniorit. Vastustaja oli ennakkoon tuntematon, mutta osoittautui hyväksi vastustajaksi kauden avausotteluun, taitavia ja innokkaita junnuja löytyi Blackbirdsin joukkueesta.

Viimeisin ottelu KorsKan osalta on pelattu huhtikuun lopulla, joten odotettavissa oli pientä hakemista pelaajien ja koko joukkueen osalta. Ottelun alku olikin odotetun tunnustelevaa ja pallo tuntui polttavan lähes jokaisen pelaajan lavassa. Vastustaja pääsi tekemään avausosuman selkeän merkkausvirheen johdosta ajassa 05.22. Tämä kuitattiin nopeasti kun viime kauden maalipyssy Teemu "Härski" Hartikainen laittoi pallon verkkoon vastustajan kautta. Kotiyleisön riemuksi Blackbirds siirtyi uudelleen johtoon, kun reilu kymmenen minuuttia oli pelattu. Ensimmäinen erä päättyi 2-1 kotijoukkueen johtolukemissa.

Toiseen erään Blackbirds nosti karvausta ja yritti pakottaa KorsKan puolustuksen virheisiin. Toisin kuitenkin kävi, kun ylivoimalla Jani Termonen pyssytti pakin paikalta pallon ylänurkkaan. Sitten astui esiin jälleen Hartikainen, joka ampui kaksi seuraavaa maalia kruunaten iltansa hattutempulla. Vahva toinen erä KorsKalta ja peli oli lukemissa 2-4.

Kolmannen erän alkuun Markus Mononen onnistui kahden miehen läpiajosta Kristian Syrjämäen loistavasta tarjoilusta. Peli säilyi tasaisena, mutta vierasjoukkue onnistui hyvin maalipaikoissaan. Kotiyleisö sai vielä toivoa, kun Blackbirds kavensi tarkalla rannelaukauksella lukemat 3-5. Tämän lähemmäksi ei kuitenkaan Blackbirds enää päässyt ja loppulukemat taululla olivat 3-6.

Näin kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi voittoisasti. Paljon on vielä työtä tehtävänä ennen kautta, sillä ajoittain peli oli hakemista ja virheitä sattui. Kaikki kolme maalivahtia pelasivat yhden erän ja jokainen onnistui hyvin. Hyökkäyspäässä Teemu Hartikainen oli tehokas ja puolustuksessa Jani Termonen hääri isännän ottein. Tästä on hyvä palata treenikentälle. Seuraava ottelu samaista vastustajaa vastaan pelataan syyskuun alussa Lumossa!