Uutiset

Seuramaaottelun mestaruus Korsoon

08.09.2017

262.jpg

Sunnuntaina pelattu historian toinen seuramaaottelu KorsKan ja AC HaKin välillä päättyi korsolaisten voittoon yhteispistein 11-9. Ottelu ratkesi kevään turnauksen tapaan vasta viimeisessä, miesten joukkueiden kohtaamisessa, jossa tällä kertaa KorsKan miehet kukistivat jännittävien vaiheiden jälkeen kakkosdivarissa pelaavan AC HaKi Visan lukemin 7-6.

Päivä käynnistyi nuorimpien ikäluokkien, G-poikien (10/11-syntyneet) kohtaamisilla, kun ikäluokan haastaja- ja kilpajoukkueet ottivat mittaa toisistaan. KorsKa oli ikäluokassa etevämpi molemmilla tasoilla, kilpajoukkueen vieden voiton lukemin 7-5 ja haastajajoukkueen lukemin 4-2. F1-poikien (08-syntyneet) kilpajoukkueiden kohtaamisessa HaKi oli hitusen verran etevämpi, ottelun päättyessä punaisten voittoon lukemin 5-6. F2-poikien (09-syntyneet) haastajajoukkueiden kohtaamisessa HaKi sai kokonaistilanteen tasoihin pistein 4-4, kun se kaatoi KorsKan soturit lukemin 3-5. F1-poikien kilpajoukkueiden kohtaamisessa KorsKa otti kuitenkin komennon takaisin itselleen, kun pojat voittivat ottelunsa selvin lukemin 12-6.

2.jpg

Kaukalon suurennuksen jälkeen pääsivät vauhtiin E2-poikien (07-syntyneet) haastajaporukat, joiden kohtaamisessa HaKi oli etevämpi lukemin 3-8, kokonaistilanteen tulleen jälleen tasoihin. E1-pojat (06-syntyneet) päätyivät tiukan taistelun jälkeen pistejakoon lukemin 3-3. C2-pojissakin (03-syntyneet) peli pysyi erittäin vähämaalisena, KorsKan kammeten kuitenkin itsensä voittoon lukemin 3-2. A-poikien (97-99- syntyneet) otteluissa HaKi oli selkeästi etevämpi lukemin 2-7.

16.jpg

Junnupelien jälkeen seuramaaottelun yhteispistetilanne oli siis tasan 9-9 ja mestaruuden ratkominen jäisi jälleen miesten käsiin. Miesten kohtaaminen oli alusta loppuun asti jännittävää taistelua, KorsKan ottaen pelistä kontrollin aikaisin, HaKin kuitenkin kammetessa pelin edetessä itsensä rinnalle ja ohi. Viimeisessä erässä KorsKa sai kamppailtua pelin tasoihin ja viimeisillä minuuteilla iskettyä itsensä takaisin johtoon, joka riitti ottelun ja koko seuramaaottelun voittoon.

Kaikki sunnuntain pelit olivat pelillisesti erittäin tasaisia ja viihdyttäviä, ja Urheilutalon lehterit olivat hyvin kansoitetut innostuneesta salibandykansasta. Turnaus tarjosi pojille elämyksiä ja seuroille hyvää jatkoa keväällä alkaneelle yhteistyölle. Kiitos HaKille jälleen hienosta turnauksesta ja kiitos myös pelaajille, valmentajille, muille toimihenkilöille ja kaikille katsojille.  

7.jpg

Teksti: Gabriel Airaksinen

Kuvat: Meri Hämäläinen