Pyöräily

Maastopyöräjaoston tarkoituksena on maastopyöräilyharrastuksen lisääminen lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa. Maastopyöräjaosto tukee maastopyöräilyn harrastamista monin tavoin. Kilpaurheilun lisäksi tarjoamme pyöräilyyn liittyvää koulutusta, valmennusta, neuvontaa, leirejä, kunto- ja maastopyöräkoulutoimintaa lapsille sekä aikuisille.

Korson kaiussa on noin 600 aktiivijäsentä, joista noin 150 on maastopyöräilyjaoston toiminnassa mukana. Jaoston jäsenmäärä on ollut viime vuosina kasvussa. Etenkin lasten maastopyöräkoulu jossa mukana jopa 50 junioria, sekä naisille suunnattu maastopyöräilyn alkeiskurssi ovat nousevassa suosiossa. Kilpailemisesta kiinnostuneet, edistyneet 12-16 vuotiaat juniorit muodostavat Team Craftin, jossa opetellaan tavoitteellista ja määrätietoista harjoittelua ja kierretään yhdessä kisoja kotimaassa sekä ulkomailla.

Suurimpana tapahtumanaan Korson Kaiun maastopyöräjaosto järjestää touko-kesäkuun vaihteessa maastopyörätapahtuman, Tuusula MTB:n, joka ajetaan Korson ja Ruotsinkylän maastoissa. Tapahtuma järjestetään osana kansallista maastopyörämarathon-cupia.

Harjoitus- ja kilpailutoiminnan lisäksi monipuolisesti muutakin toimintaa. Järjestämme mm. seuran oman XC-maastopyöräradan rakennus- ja kunnostustalkoita, sekä joka vuosi lähdemme porukalla nauttimaan Suomen suurimmasta maastopyörätapahtumasta Tahkolle.

etusivu_paakuva_junnut-SM-xco.jpg