KorsKa P22 (synt. 2001-2004,A-pojat)

Kaudella 2021-2022 pelasimme P18 haastaja sarjassa ja saavutimme siinä hopeaa.


Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan kaudelle 2022-2023.
Tällöin pelaamme P22 sarjassa.
Mikäli pelipaikka kiinnostaa niin ota yhteyttä jojoon marja.kopakkala(at)outlook.com tai täytä sivun reunassa oleva ilmottautumislomake.


Treenaamme kaksi kertaa viikossa:

tiistai Campo klo 18-19

torstai Tuusula 17-18

Kauden aikana pelaamme myös harkkapelejä.Joukkueen vastuuvalmennuksesta vastaa Gabriel `Gabu` Airaksinen. Gabulla on valmentajakokemusta kertynyt vuodesta 2013 alkaen sekä KorsKasta että viime aikoina myös Granista eli GrIFK:sta. Gabulle on kertynyt paljon muutakin kokemusta salibandyn piiristä. Alla yhteenvetona Gabun salibandyyn liittyvää taustaa.

- valmennuskokemus vuodesta 2013, valmentanut KorsKan ja GrIFK:n nuorempia junioreita

- valmentaja- ja testaajatehtävissä myös FBA-leirityksillä

- pelaajakokemusta yli 10 vuotta, josta pääosa KorsKassa, tällä hetkellä KorsKan M2 joukkueessa (4.div), toiminut joukkueissaan myös kapteenina

- vahva lajitausta, salibandyn työllistämänä yrittäjänä ja Salibandyliitossa koko työuran ajan

- kokemus lajin eri osa-alueilta, mm. seura-, tapahtuma-, erotuomari- ja valmennussektoreiltaJoukkueen valmennuksesta vastaa myös Petri Oinonen sekä Jussi Niininen.

Petri ja Gabu ovat tehneet pitkään hyvää yhteistyötä mm. seuran nykyisen M2 joukkueen ja tämän joukkueen aikaisempien vaiheiden aikana eli A ja B-junioriaikoina.

Petri on myös toiminut pitkään seurassamme sekä valmentajana että valmennuspäällikkönä. Petrille B-poikien valmennus on jo ennestään tuttua.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marja Kopakkalaan, marja.kopakkala(ät)outlook.com

tai vastuuvalmentaja Gabriel Airaksiseen p.0451775020 gabriel.airaksinen(ät)yahoo.comJoukkueen harjoituksiin ilmoittaudutaan myClub.fi -palvelun kautta.

Sarjatilanne löytyy salibandyliiton tulospalvelusta.