KorsKa B-pojat 

Kaudella 2020-2021 pelaamme B-poikien sarjaa. Joukkue on kasassa, mutta mikäli pelipaikka puuttuu ja joukkue kiinnostaa niin ota yhteyttä jojoon tai täytä ilmottautumislomake niin voit päästä vielä mukaan.

Treenaamme kaksi kertaa viikossa:

tiistai Campo klo 18-19

torstai Tuusula 17-18

Kauden aikana pelaamme myös harkkapelejä.

Joukkueessa on tehty valmennuksen osalta muutoksia ja muutokset astuvat voimaan heti eli kevätkausi mennään jo uuden valmennuksen johdolla ja uusilla tuulilla. Joukkueen vastuuvalmennuksessa aloittaa Gabriel `Gabu` Airaksinen. Gabulla on valmentajakokemusta kertynyt vuodesta 2013 alkaen sekä KorsKasta että viime aikoina myös Granista eli GrIFK:sta. Gabulle on kertynyt paljon muutakin kokemusta salibandyn piiristä. Alla yhteenvetona Gabun salibandyyn liittyvää taustaa.- valmennuskokemus vuodesta 2013, valmentanut KorsKan ja GrIFK:n nuorempia junioreita

- valmentaja- ja testaajatehtävissä myös FBA-leirityksillä

- pelaajakokemusta yli 10 vuotta, josta pääosa KorsKassa, tällä hetkellä KorsKan M2 joukkueessa (4.div), toiminut joukkueissaan myös kapteenina

- vahva lajitausta, salibandyn työllistämänä yrittäjänä ja Salibandyliitossa koko työuran ajan

- kokemus lajin eri osa-alueilta, mm. seura-, tapahtuma-, erotuomari- ja valmennussektoreiltaJoukkueen valmennukseen on luvannut aikaisempaa enemmän antaa tukensa ja osaamisensa Petri Oinonen. Petri ja Gabu ovat tehneet pitkään hyvää yhteistyötä mm. seuran nykyisen M2 joukkueen ja tämän joukkueen aikaisempien vaiheiden aikana eli A ja B-junioriaikoina.

Petri on myös toiminut pitkään seurassamme sekä valmentajana että valmennuspäällikkönä. Petrille B-poikien valmennus on jo ennestään tuttua.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marja Kopakkalaan, marja.kopakkala(ät)luukku.com

tai vastuuvalmentaja Gabriel Airaksiseen p.0451775020 gabriel.airaksinen(ät)yahoo.comJoukkueen harjoituksiin ilmoittaudutaan myClub.fi -palvelun kautta.

Sarjatilanne löytyy salibandyliiton tulospalvelusta.