KorsKa C1-pojat 2004/2005 Haukat

KorsKa P04 Haukat salibandyjoukkue

Kaudella 2020-2021 lähdemme pelaamaan B poikien sarjaa.

Mikäli pelipaikka ensi kaudella hakusessa niin meille mahtuu pelaajia sekä maalivahteja mukaan. Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä. Treeneihin voit osallistua jo nyt.

KAUSI 2019-2020

Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama pelaaja ja maalivahti tai pari.

Mikäli pelipaikka puuttuu ja sitä vielä etsit niin ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan milloin tulet mukaan treeneihin.


Joukkuettamme tulee luotsaamaan vastuuvalmentajana Arto Mattila, joka on mukana valmennuksessa jo keväästä 2019 alkaen. Artolla on sekä valmentajakokemuksen että valmentajakoulutuksen osalta vahva valmentajatausta. Parhaita menestysmittareita ovat A-poikien alueliigan mestaruuden saavutus ja myöhemmin saman joukkueen nouseminen divarisarjassa aina 2-divariin saakka. Arto Mattila on kouluttautunut vuosien aikana valmentajatehtävien ohella aina HVT-tutkintoon (huippuvalmentaja) saakka.Näin joukkueellamme on valmentajatilanne varsin vankalla pohjalla tulevaan kauteen lähtiessä. Valmentajatiimiä täydentää myös Petri Oinonen.

Tulemme harjoittelemaan seuraavasti:

Ti 16.45-18 Tiger Sport Areena

Ke 19-20 Ruusuvuoren koulu, fysiikkatreeni

To 16.45-18:45 Tuusulan SB-halli 


Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marja Kopakkalaan, marja.kopakkala(ät)luukku.com

tai valmentaja Petri Oinoseen p.0505976075 etunimi.sukunimi@mtech.fiJoukkueen harjoituksiin ilmoittaudutaan myClub.fi -palvelun kautta.

Sarjatilanne löytyy salibandyliiton tulospalvelusta.