KorsKa edustus - SK General (2 - 1)

Aika: 5.9.2015
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Suomen Cup


Otteluraportti KorsKa – SK General (Suomen Cup 1.kierros)

 

Korson Kaiun edustusjoukkueen kauden avaus koettiin viikonloppuna Campo Sportcenterissä, kun Suomen Cupin ensimmäinen kierros pyörähti käyntiin. Murheellinen viime kausi on jätetty taakse ja Oranssit ovat kokeneet suurimpia muutoksia vuosiin. Sarjaporrasta alemmas tippuminen toi kesällä kysymysmerkkejä jopa joukkueen tulevaisuuden suhteen, mutta kesällä joukkueeseen liittyi paljon uusia kasvoja.  Peräti kuusi uutta pelaajaa ja omien junnujen panos ovat tuoneet erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat kauteen.  Oranssit lähtevätkin kauteen pirteällä ilmeellä ja nauttimaan salibandysta.

 

Vastustaja oli etukäteen tuntematon joukkue, joka tällä kaudella pelaa V-divisioonassa. Yhteisiä harjoituksia ei ole vielä paljon takana, joten kauden ensimmäiset pelit ovat yleensä vauhdikkaita ja päättömiä.  Alusta lähtien pelin henki oli selvä: KorsKa pitää palloa ja General parkkeeraa tiiviin puolustusmuurin oman maalin eteen, vastaiskun paikkoja odottaen.  Tämä käsikirjoitus on enemmän kuin huono Oransseille. Vahvan puolustumuurin murtaminen on aina ollut hankalaa, kun ei päästä hyödyntämään omia vahvuuksia eli nopeita vastaiskuja.  Oranssit kuitenkin iskivät avausmaalin ensimmäisessä erässä, kun paluumuuttaja Pekka ”Pene” Mäkinen riisti pallon vastustajan alueella ja siirsi viereen kapteeni Keskitalolle, joka täräytti suoraan syötöstä taululle 1-0 lukemat.

 

Toisessa erässä paljon mikään ei muuttunut, Generalin tiivis puolustus ja hyvät vetojen blokkaukset pitivät maalit tiukassa. Muutaman loistavan maalintekopaikan pelasti upeasti pelannut Generalin maalivahti. Tiukka tuomarilinja yllätti myös korsolaiset, kun pilli soi todella herkästi kontaktitilanteissa. Viime kaudella II-divisioonassa rymistellyt KorsKa oli tottunut hieman sallivampaan linjaan ja penkillä vihellyksiä ihmeteltiin. KorsKan hakiessa lisäosumia iski SK General nopeasti vastaan, mies karkumatkalle ja ainoa mahdollisuus puolustaja Jaalivaaralla oli rikkoa rankkarin arvoisesti. Vastustajan jäätyminen rankkarissa ei muuttanut tilannetta taululla, mutta ylivoimalla General rokotti keskisektorista ammutulla rannelaukauksella.  1-1.

 

KorsKa painoi kohti vastustajan maalia kolmannessa erässä, mutta kun ylivoimat ja lopussa ansaittu rankkarikaan eivät tuottaneet tulosta jouduttiin ratkaisua hakemaan jatkoajalta. Oranssit pääsivät aloittamaan jatkoajan ylivoimalla, joka oli ottelun läpi ollut tehotonta. Palloa maltettiin pitää omilla, mutta syöttöjen laadussa ja nopeudessa oli toivomisen varaa ja onnistuminen jäi odottamaan itseään. Jatkoajan puolivälin paikkeilla ylivoima lopulta tuotti tulosta kun Oskari ”OK” Keskitalo pussitti päivän toisen ja KorsKalle voiton kauden avauspelistä lukemin 2-1.

 

”Ehjä ottelu kokonaisuudessaan ja maltettiin pitää pallo omilla läpi ottelun. Tehtiin tarvittava työ ja maalit ottelun voittoon. Maalivahti Aleksilta loistava ensimmäinen ottelu. ” kommentoi valmentaja Mattila ottelun jälkeen.

 

Plussat: Hyvä maltti hallita palloa, vastustajan vähäiset maalintekopaikat ja Aleksi Korhosen hieno avausottelu maalilla.

 

Miinukset: Puolustusmuurin murtaminen, maalinteko, ylivoiman tehottomuus ja hieman laiskat jalat.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:02Keskitalo OskariMäkinen Pekka
1 - 1 (yliv.)25:24VastustajaEi syöttäjää
2 - 1 (yliv.)50:21Keskitalo OskariSyrjämäki Kristian
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Korhonen Aleksi: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Jyrkkärinne Waltteri
Puolustaja
6Mertala Jari
Hyökkääjä
7Syrjämäki Kristian
Puolustaja
9Salmela Juuso
Hyökkääjä
13Pohjonen Teemu
Puolustaja
17Mäkinen Pekka
Hyökkääjä
18Jaalivaara Janne
Puolustaja
21Mäki Mikko
Hyökkääjä
22Ropponen Jesse
Hyökkääjä
38Korhonen Aleksi
Maalivahti
44Kauria Tero
Puolustaja
45Keskitalo Oskari
Hyökkääjä
47Klemetti Petri
Hyökkääjä
50Sivusalo Aki
Hyökkääjä