Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miesten 3.div

Majurit – KorsKa (III-divari)

Jumbojoukkue pisti Korskan tiukille – lopun ylivoimamaali toi kaksi pistettä

Raskaat jalat, pää jumissa ja tärisevät kädet. EI, tällä kertaa kyseessä ei ole KorsKan saunaillan jälkeinen aamu ja siitä, vääjäämättä, koituvat epävakaat olotilat. Kyseessä oli aamupeli Majureita vastaan ja ottelun ensimmäinen erä. Jokainen krapula loppuu aikanaan ja niin loppui myös korsolaisten tukkoinen peli toisessa erässä. Lopulta taululla loisti 4-6 lukemat ja oranssipaidoille kaksi pistettä.

Majurit oli ottelun alussa selkeästi enemmän hereillä ja organisoidulla karvaamisella onnistuivat tukkimaan Oranssien pelinavauksen tehokkaasti. Lisäksi tiivis viisikko blokkasi hyvin KorsKalaisten vetoja. Vastustaja loi parempia maalipaikkoja ja otti ensimmäisen erän nimiinsä 1-0 lukemin. Toiseen erään oranssi miehistö laittoi haalarit päälle ja alkoi tehdä töitä voiton eteen. Pallo pyöri vastustajan päässä ja verkkokin alkoi heilua. Neljä byyriä toiseen erään ja peli näytti olevan selkeästi KorsKan hallussa.

Toisella erätauolla Majureiden leirissä keiteltiin jonkinlaista käärmekeittoa, kun joukkue tuli uudella ilmeellä kolmanteen erään. Heti erän alkuun Majurit iskivät minuutin sisällä kaksi kertaa ja pelin tasoihin. Momentti oli majureilla, kun Korskan johtoasema mureni kuin erään ministerin uskottavuus menneellä viikolla. Oranssit eivät kuitenkaan jääneet pyytelemään anteeksi heikkoa hetkeä, vaan lähtivät jahtaamaan täyttä pistepottia. Jalat liikkeelle, kaveri jäähyboksiin ja pallo reppuun. Näin yksinkertaista on peli nimeltä salibandy. Ylivoimamaali pelin lopussa ja yksi vielä tyhjiin, kiitos ja kumarrus. Pelin tehopelaajana hääräsi Kristian Syrjämäki tehoilla 2+2.

Ottelun nostot:                           + Pelin kääntäminen lopussa