Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miesten 3.div

Otteluraportti Sc Ryijy – KorsKa

KorsKa pysyy kärjen tuntumassa – nousija Ryijy jäi jalkoihin.

Jokainen piste on tärkeä, kun lohkon kärki porskuttaa puhtaalla pelillä. Viikonlopun pelissä KorsKa otti tärkeän voiton ja pysyy iskuetäisyydellä kärkijoukkueista. Nousijajoukkue SC Ryijy härnäsi oranssipaitoja aktiivisella karvauksella, mutta korsolaisten rutiini ja maalintekotaito oli myrkkyä vastustajalle. 3-7 voitossa joukkuepelit toimi ja onnistumisia tuli monelle pelaajalle.

Ottelu alkoi murheellisesti, kun ensimmäinen maali lahjoitettiin vastustajalle karmivalla harhasyötöllä. Pelikellossa oli vasta minuutti. 20 sekuntia myöhemmin KorsKa tasoitti ja erän lopussa iski vielä kaksi kertaa. Ryijy aloitti aktiivisesti ja painosti korkealla karvauksella aina kun puolustuksessa pallo poltti lavassa. Oranssipaidat kuitenkin käänsivät kuitenkin erän itselleen vahvalla lopulla, kun palloa liikutettiin nopeasti ja tarkasti.

Varsinkin viimeistelyssä KorsKa oli Ryijyä terävämpi, eikä pallo löytänyt tietään korsolaisten maaliin parista hyvästä paikasta huolimatta. KorsKan puolustus koki kovan kolauksen, kun ykköspakkiparin Niko Laitinen loukkaantui pallontavoittelutilanteessa. Nilkka rikki ja pakollista huilia edessä. Ottelun edetessä Oranssien jalka keventyi ja vastustaja joutui penalty boksiin kerta toisensa jälkeen. Ylivoima ei kuitenkaan ollut kovinkaan tehokasta ja vasta kolmannessa erässä 5-3 yv onnistui.

Ottelu oli perusvarmaa tekemistä höystettynä parilla hienolla syöttökuviolla, tämä riitti Ryijyä vastaan voittoon. Pelistä ei paljon muuta jäänyt mieleen, joten turhaan tässä enempää jaaritella. Tästä tarvitaan vielä isompi vaihde silmään, jotta voidaan haastaa vielä voittamaton Pauhu. Näistä peleistä ei yleensä ole tunnetta puuttunut.

Ottelun nostot:                           + monta onnistujaa