Sarja: Miesten 3.div

Otteluraportti Jokerit Team – KorsKa
KorsKa yritti voittaa ottelun jäähypenkiltä – tuloksetta.
Klisee on klisee, koska se usein pitää paikkaansa. Yksi klisee toteutui KorsKan ja Jokerit Teamin välisessä III-
divarin kamppailussa: ”Ottelua ei voiteta jäähypenkiltä”. Tappiolukemat 5-2 kuvastavat hyvin peliä, kun
Jokerit iski kaksi ylivoimamaalia. Sekavan ottelun tappiosta voi Oranssit syyttää vain ja ainoastaan itseään ja
tuollaisen esityksen jälkeen onkin syytä katsoa peiliin.
Ottelu oli flashback 4-5 vuotta taaksepäin, jolloin kuumia pelejä nähtiin useampia kaudessa. Silloin suu kävi
enemmän kuin jalat ja suurin keskittyminen meni tuomareiden piinaamiseen. Keskittyminen oli aivan
muissa asioissa, kuin itse pelaamisessa. Lauantaina typerät jäähyt ja kuriton pelaaminen ratkaisi ottelun
Jokereiden hyväksi. Korsolaisten pelikään ei ollut häikäisevää, mutta vaikea on pelata ehjää ottelua, kun
jatkuvasti on joko ylivoima tai alivoima.
Jokerit rankaisi oranssipaitoja pariin otteeseen pelatessaan ylivoimalla. Kolmanteen erään mentäessä peli
oli 3-2 Jokereiden hyväksi ja peli oli vielä molempien voitettavissa. Kolmannessa erässä korsolaisten jatkuva
jäähyily romutti kaikki haaveet voitosta. Jokerit rankaisi muun muassa kahden miehen ylivoimalla ja kerran
5 minuutin ylivoiman aikana. Jokereiden maalit olivat todella onnekkaita pomppuja, mutta pelissä kaikki
lasketaan. KorsKan oma ylivoima sen sijaan oli tehotonta ja loppulukemat taululla olivat 5-2.
Kauden kurittomin esitys toi jo toisen tappion sarjassa tällä kaudella ja KorsKan peli on ollut hyvin
ailahtelevaa. Näistä kuitenkin on otettava opiksi ja onneksi mahdollisuus revanssiin tulee keväällä. Lohkossa
pelataan paljon ristiin, kuten kausiennakossa kaavailtiin. Tähän tappioon ei kausi kaadu, mutta kasetin pitää
kestää, jotta pistepussi kasvaa tulevissa otteluissa.
Ottelun nostot: + Valtteri esitteli pehmeitä käsiä debyytissään