Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miesten 3.div

Otteluraportti Korska – Blackbirds II (III-divari)

KorsKa katkaisi neljän ottelun tappioputken Blackbirdsin kustannuksella.

Otteluun lähdettäessä Oransseilla oli selkeä tavoite: katkaista tappioputki ja kävellä kaukalosta pois kaksi pistettä repussa. Takana oli heikko parin viikon heikko jakso, jolloin oranssipaidat ottivat kuokkaan niin divarissa, kuin alueliigassa. Huolestuttavinta oli viimeisten otteluiden pelillinen taso, joka alkukauden vireen jälkeen oli valahtanut pohjalle. 6-4 voitto Blackbirds II:sta ei ollut ehkä kaikista vakuuttavin, mutta erittäin tärkeä.

Valmennusjohto oli heikon jakson seurauksena tehnyt hieman kokoonpanomuutoksia herätelläkseen joukkuetta. Uusittu ykkösnyrkki antoikin alkutahdit hyökkäyspäässä, kun KorsKan pistepörssikärki ”Bull” Mertalan puolesta kentästä lähettämä laukaus upposi verkkoon. KorsKan toinen maalinsylkijä Juuso Salmela onnistui heti perään ja KorsKa johti lopulta ensimmäisen erän jälkeen 3-0. Lukemista huolimatta peli oli tasaista ja vastustaja kolisteli maalikehikoita ottelun alussa useampaan otteeseen.

Toisen erän BB II vei nimiinsä 0-1, kun Oranssien hyökkäyspään tehot tyrehtyivät. Kolmannessa erässä ottelun tähdeksi nousi, kukas muukaan, kuin Mertala. 3+1 tehot summannut pikakiituri on löytänyt maalijyvän ja hänen tehojaan joukkue tarvitsee jatkossakin, jos lohkon kärkipaikat kiinnostavat.

III-divariotteluiden trendi jatkui myös tässä ottelussa. 43,02 pelattu, kun Blackbirds kavensi taululle 2-5. Tätä seurasi nopeaan tahtiin 3-5 ja 4-5 kavennukset ja peliaikaa vielä 20 sekuntia jäljellä. Opiksi ei ole korsolaisjoukkue vieläkään ottanut edellisistä otteluista. Johtoasema riitti kahteen pisteeseen, mutta tätä menoa ei joukkueen käskijä pärjää ilman lääkitystä.

Ottelun nostot:                   + tappioputki poikki