Aika: 3.10.2015
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miesten 3.div

Otteluraportti KorsKa – ECG

Kolmannen erän maali-ilottelu siivitti KorsKan kauden avausvoittoon lukemin 6-4. Oranssipaidat jaksoivat jauhaa omaa tekemistään ja palkinto odotti jälleen ottelun lopussa. Korsolaiset ovat tällä kaudella jo parissa Cupin ottelussa tulleet takaa kolmannessa erässä ohi.  Kliseinen sanonta ”usko omaan tekemiseen” oli nousun avain Campon päivässä.

East City Giants aloitti ottelun räväkästi ja aloitti maalinteon heti ottelun toisella minuutilla. Kellossa oli vain 1.32 ja oranssipaidat heti takaa-ajajiksi. Tätä seurasi pitkä maaliton jakso, jossa molemmilla oli muutamia ”ihan ok” maalintekopaikkoja. ECG oli hyvällä jalalla liikkeellä ja pystyi pelaamaan laadukasta III-divaripeliä. Heti ensimmäinen erä osoitti, että pisteiden eteen täytyy tehdä tosissaan töitä tälläkin kaudella. Oranssien näennäinen pelin hallinta ei tuottanut muuta kuin muutaman näennäisen maalipaikan kahteen ensimmäiseen erään. Peli oli melko seisovaa ja mielikuvituksetonta.  Joukkueen usko nousuun ei kuitenkaan horjunut missään vaiheessa.

Yksilösuoritukset salibandyssa ovat vähintään näyttäviä, mutta parhaimmillaan voivat sytyttää koko joukkueen liekkeihin. Tässä ottelussa #9 Juuso Salmela sytytti sen liekin hienolla nousulla kulmasta maalintekosektoriin ja pallo pussiin. Tätä seurasi mm. Keskitalon, Sotkamon Jymymäinen, heittäytyminen, jonka aikana laittoi verkon heilumaan ja jyväskyläläis-virolaisvahvistuksen, Sami Hietarannan, coast-to-coast maali (kauden komein tuuletus).  Kun ottelua oli pelaamatta vajaa kolme minuuttia, taululla komeilivat 6-2 lukemat.  Tähän loppuikin sitten Oranssien pelaaminen ja vastustaja takoi vielä kaksi maalia.

Never give up! Ovat tulostaululla lukemat mitkä tahansa, niin loppuun asti yritetään. Tällä kaudella korsolaiset ovat jo kolmesti nousseet tappioasemasta kolmannessa erässä. Avausottelusta 6-4 voitto ja tärkeät avauspisteet, mutta ottelu osoitti myös, että tasaisia otteluita on luvassa ja jokaisessa pelissä täytyy tehdä töitä voiton eteen.

Ottelun nostot:                           + usko omaan tekemiseen