Aika: 9.2.2014 18.30
Paikka: Leppävaaran LH
Sarja: Miesten 2.div

Oranssit matkasivat Espoon ytimeen Leppävaaraan SBS Kings vieraaksi ja teemana oli jatkaa hyvaa virettä totteluiden suhteen.

Leppävaaran kenttä osoittautu pieneksi postimerkiksi ja aikaisemmin se on ollut haaste Oransseille.. Ensimmäinen erä väännettiin tasaisessa merkeissä ja paikkoja luotiin tasatahtiin, Oransseilla oli muutamia avo paikkoja mutta viimeistely ei onnistunut tällä kertaa ja erä tauolle 0-0 lukemissa.

Toiseen erään lähdettiin parantamaan peliä ja siinä onnistuttiin ajassa 22.15 kun Pene #17 tarjoilee ja Oskari #45 tehtailee ja lukemat 0-1.

Kotijoukkue ei tästä ollut milläskään vaan tasoitti pelin ajassa 23:50 ja erä oli tasaista vääntöä ja lukemat sen myös osoittaa . Erätauolle lukemissa 1-1

Kolmas erä toi sitten vauhtia ja tilanteita oikein urakalla ja tuomarit ottivat pientä roolia , onneksi se ei ratkaissut peliä.

Erän alku oli Oransseille loistava 5 minuuttiin taottiin 3 häkkiä ja tilanne 1-4.Kotijoukkueen aikalisä... Etukäteen tiedettiin kotijoukkueen vaarallisuus ja pieni kenttä siinä haastetta kerrakseen. Kings lisäsi jalkaa ja nosti karvausta rohkeasti mikä alkoi tuottaa tulosta kun vika kymppi alkoi. Ensin YV:llä kavennus 2-4 ja perään 3-4 .. Oranssien aikalisä..

Aikalisä tuotti tulosta peliä saatiin hieman rauhoitettua ja saatiin RL josta Krisse #7 upotti tilanteeksi 3-5 ja tilanne näytti taas hyvältä... mutta mutta kings tulee jälleen kovalla sykkeellä , ensi n RL ja 4-5 ja minuutti ennen loppua IM tasoitus 5-5.. ja siitä jatko-ajalle...

Kotijoukkueen prässi jatkui edelleen joka tuotti hieman vaikeuksia Oranssien päähän ja ajassa 64.49 kotijoukkue juotti karvasta kalkkia upottamalla reikäpallon verkkoon. ja pisteet Leppävaaraan...

Oransseilla jälleen niin lähellä mutta silti niin kaukana , näitä pisteitä olisi tarvinnut kipeästi.

Suuri kumarrus koko joukkueelle joka pelasi kauden parhaan pelin ja erityis maininta Lentoselle tolppien väliin joka torjui 37 kertaa..

Kun tämä on sulateltu on hyvä jatkaa kiertuetta kirkkonummen suuntaa ja siitä kotipeliin pisteiden metsästykseen.