Aika: 31.1.2014 18.30
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Miesten 2.div

31.01.2014 KorsKa – Pirates

Otteluun lähdettiin todella nälkäisinä ja voitontahtoisina. Viime pelit ja harjoitukset olivat sujuneet hyvin ja pisteitä tarvitaan sarjapaikan säilyttämiseksi. Taktiikkana oli pelata kurinalaista viisikkopuolustusta, tylsyttää Pirateksen pistehait ja pitää omat kuumat pelaajat – Oskari ja Härski – jatkuvasti laatikossa.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hermostuneella pelillä ja tähän Pirates iski ja lujaa. Piraatit karvasivat väkevästi ja hakeutuivat ahnaasti maalitekopaikkoihin. Paineen alla Oranssit joutuivat rikkomaan ja jäähyjä tuli kolme ensimmäiseen erään. Kotijoukkueen maalilla #31 Tommi Pietiläinen oli kuitenkin päättänyt että tänään torjutaan kaikki ja teki toinen toistaan hienompia pelastuksia ensimmäisen erän ja koko ottelun aikana. Kun Oskari Keskitalo karkasi Jari Mertalan syötöstä maalintekoon lähdettiin erätauolle Oranssien johtaessa peliä 1-0.

Toisessa erässä peliote siirtyi Oransseille ja ajassa 25:21 Jesse Ropponen huudatti kotiyleisöä tykittäessään ylämummoon #19 Nestorin syötöstä. Piraatit kuittaisivat tämän heti seuraavassa vaihdossa ja peli jatkui jännittävänä. Kotijoukkueen loppuerän lukuisista hyvistä paikoista saatiin erän aikana vain yksi maali aikaiseksi, kun ajassa 30:55 Oskari Keskitalo pisti yläpesään Markus Saksin syötöstä.

Kolmanteen erää lähdettiin pelaamaan kärsivällisesti ja pitämään huoli, etteivät Piraatit pääse enää voittotaistoon mukaan. Oranssien nopeus ja syöttöpeli toimivat mallikkaasti ja viimeinen erä voitettiin numeroin 5-2 ja koko peli 8-3. Viimeisessä erässä nähtiin vahvaa yv:tä, syöttöketjuja ja iloista peliä. Ottelun tehopelaajat Oskari ja Härski vastasivat valmennuksen heittämään haasteeseen ja iskivät hattutempun mieheen. Koko joukkue pelasivat vahvasti ja tästä on hyvä jatkaa pistejahtia, joka on nyt todella alkanut. Seuraava peli on  su 9.2. SBS Kingsin kotiluolassa. Varmaa on, että Kingsit eivät pääse ottelusta helpolla…