KorsKa edustus - SB Vantaa (3 - 7)

Aika: 25.1.2014 14.00
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Miesten 2.div

Oranssien kotiluolaan vastaan asteli lohkon piikkipaikasta Erän kanssa taisteleva SB Vantaa. Vantaa tiedostettiin vaaralliseksi joukkueeksi ensimmäisen kohtaamisen perusteella ja sitä taustaa vasten ja viimeaikaisten pelien perusteella lähdettiin parantamaa omaa peliä.

SB Vantaa näytti taas kerran vaarallisuutensa erän alussa "mikä oli tiedostettu jo vieraspelissä" peliä ei ollut vanhentunut kuin vajaan minuutin meni vierasjoukkue 0-1 johtoon. Oranssit ei tästä häkeltynyt vaan tasoitti pelin 2:49 Killerin tehdessä #90 ja Oskarin tarjoillessa #45 ja minuutti tästä Härski Hartikainen #4 jatkaa huimaa piste tehtailuaa kun Markus Mono Mononen #64 jakelee jataululle tilanteeksi 2-1.Tähän loppuivat Oranssien ilon aiheet maalien suhteen ja vastustaja rankaisee erän aikana 3:sti ja erä tauolle mennään vieraiden johdossa 2-4.Pelillisesti koko erä oli oransseilta todella hyvää esitystä muutamista harmillisista virheistä huolimatta.

Toiseen erään lähdettiin edelleen tekemään sitä omaa vahvaa tekemistä. Ja taas kerran vierailiat näyttivat oman osaamisensa ja vaarallisuutensa erän alussa, erää pelattu 47 sekunttia Vantaa rankaisee jälleen , tilanne 2-5.Tästä oranssit eivät hätkähtäneet vaan jatkoivat omaa tekemistä ja tilanteita saatiin luotua tasaiseen tahtiin , mutta ei tulosta maalien suhteen:Erä vieraille 1-0

Kolmanten erään lähdettiin edelleen oman pelin kautta ja pitämään hyvä peli esitys loppuun asti. Erän alussa Oransseilla oli YV jonka he käyttivät hyväkseen Oranssien pienen hirheentakia maalinedus pelaamisessa.

Kellon käydessä 44:52 Härski huudatti kotiyleisöä tilanne 3-6: Koko viimeisen erän ajan Oranssit saivat luotua todella hyvää painetta vastustajan päätyyn ja luotua vaarallisia tilanteita vastustajan maalille, mutta vastustajan MV sai viime kädessä tehtyä aikeet tyhjiksi.Lopussa Oranssit ottivat MV pois yrittäen kavennusta ,mutta vieraat loivät taululle loppulukemat 3-7.

Oranssien osalta huippu peli joka oli nousujohteinen ja ennenkaikkea viimeinen erä oli hienoa pelaamista, jopa varovaisesti sanottuna SB Vantaata vietiin hieman maaleista huolimatta. Vieraat tiedettiin vaaralliseksi ja hyväksi ja sen myös osoitti ja Oranssit toivottaa menestysta loppu koitoksiin