KorsKa edustus - SB Riski (9 - 3)

Aika: 7.1.2014 18.30
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Miesten 2.div

Oranssit lähti metsästämään elintärkeitä sarjapisteitä kotiluolassaan SB Riskiä vastaan. Aikaisemmassa kohtaamisessa Oranssit olivat luvuin 6-12 parempia ja tämän kertainen kohtaaminen lähti liikkeelle samoissa merkeissä.

Ensimmäisen erän alku oli tasaista vääntämistä ja tilanteita luotiin harvakseltaa. Kellon ollessa 09:39 sai oranssit ensimmäisen mahdollisuuden Riskin ottaessa 2 minuuttisen. Palloa pidettiin ihan ok hallussa , mutta sen vaarallisempaa ei saatu aikaiseksi, kunnes ajassa 14:15 Teemu "Härski" Hartikainen toi hieman kevennystä tilanteeseen tekemällä Oransseille 1-0 tilanteeksi. Vielä erän loppupuolella aksentti Mono/Krisse parivaljakko tekivät hienon kvion päätteeksi erän tauolle mentäessä numeroiksi 2-0

Toisen erän alkuun Oranssit loivät 3 minuuttiin taululle numerot 4-0, ja sen jälkeen olisiko tullut hieman hyvä olo puseroon ja oma peli meni sekaisin. Riski lisäsi hieman vauhtia ja nosti karvausta ja sekös tuotti oranseille hieman päänväivää. Riski loi hyviä paikkoja ja loi painetta , mutta Oranssien maalilla loistavasti pelannut Lehtonen napsi palloja kiinni yksi toisensa jälkeen. Paineen anto tuotti tulosta Riskille ajassa 26:19. Lopussa tehtiin maalit vielä vuoron perään ja erätauolle mennessä numerot taulussa 5-2.

Kolmanteen erään lähdettiin päättäväisin ajatuksin ja kopissa luotiin hyvä henki ... vika erä ei ole nyt se paskin erä ja erän alussa joukkueen NESTORI #19 sai onnistumisen jota aiheellisestikin tuuletettiin katsomon jokoissa.Vielä vikan 10 loppupuolella Oranssit tauturoi 3 maalia ja peli oli taputeltu. 5 min ennen loppua Riski kaunisteli numerot 9-3 ja loppu oli pelailua. Hatun nosto Riskille joka taisteli sen minkä voi ainoastaa 2 kentällisellä..

Seuraavat koitokset ovat 18.1 vieraspelilla SCH Hyvinkäätä vastaan ja kotona 25.1 ja vastaan astelee SB Vantaa