Erä Akatemia - KorsKa edustus (5 - 4)

Aika: 4.12.2013 18.30
Paikka: Mosahalli Tapanila
Sarja: Miesten 2.div

Oranssit matkasivat Erän vieraaksi Mosahalliin ja selkeästi mieltä kalvasi pitkä tappio putki.

Kopissa vallitsi kuitenkin tilanteeseen nähden vallan rento meininki, mutta keskittynyt. Peliin lähdettiin selkeästi parantamaan viime aikaisia esityksiä ja saamaan pelin sisällä asioita uuteen umaan. Ja tänään siinä onnistuttiin varsin hyvin.

Eka erää oli pelattu 11:29 kun vastustaja rankaisi jo etukäteen vaaralliseksi tiedettyyn vastahyökkäys palaamiseen ja tilanne 1-0. Ajassa 11:28 parivaljakko Härski- Mäki tasoitti pelin 1-1: Vielä erän lopussa Oranssit saivat YV mahdollisuuden  ja mikä osoitti että asiat alkavat pikkuhilja loksahtelemaan kohdalleen, käytännössä yv.tä pyöritettiin koko 2 minuuttinen vastustaja päässä , mutta ei tulosta tällä kertaa( selkeästi kauden paras yv).Erä oli kaikenpuolin tiukkaa vääntöä ja tasaista peliä.

Toiseen erään Oranssit saivat loisto lähdon kun ajassa 20;50 Hassu Janne Jaalivaara upotti hieman onnen kantamoisella tilanteeksi 1 - 2,  huippuvireeseen viimeaikoina päässyt Markus Mono Mononen iski taululle 1-3 lukemat" Pohjoisen pojan syötöstä".  Ylivoimassa ja näissä lukemissa lähdettiin erä tauolle.

Kolmanteen erään vastusta löi tempoa selvästi lisää ja pyrki luomaan kovaa painetta oranssien maalille..

Alassa 41:14 Erä kavensi tilanteeseen 2-3. Kellon näyttäessä 45:51 Joni #9 vapautti Jari #6 läpiajoon ja taululle tilanne 2-4.

Erä löi lisää tempoa myllyyn ja loi tilanteita tasaiseen tahtiin ja esin 47:33 kavensi 3-4 ja tasoitti ajassa 53;21.

Ja sitten vaikka millä silmillä asiaa katsoo oli seuraava tuomareitten jäähy vihellys hieman kyseenalainen ajassa 56:22 Oranseille tuomitaan 2 min. estämisestä ja Erä kokemuksella ja rutiinilla ei jätä tilausuutta käyttämättä. 56:45 iskee loppulukemat 5-4. Lopussa Oranssit ottaa Mv pois mutta siinä tälläkertaa kuintenkaan onnistumatta.'

Peli oli kuitenkin Oranseilta vähintäänkin huippu esitys ja kauden parhaimistoa. Hatun nosto Erälle Hienosta pelistä ja Kokemus vei tänään pitemmän korren.

Erityis maininta Oranssien MV Lehtoselle joka pelasi huippupelin..

14.12 Valtin vieraaksi Latokartanoon  ja sitten uusia kuvioita miettimään ensivuoden peleihin