Greasers - KorsKa edustus (5 - 6)

Aika: 11.9.2013 20.00
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Harkkaottelu


Harkkapeli 11.9 Greasers –Korska

Kauden kolmannessa harjoitusottelussa vastaan asettui paikallisvastustaja Greasers. Ottelu oli hyvä mittari valmistautumisesta, sillä se pelattiin 3x20 minuutin tehokkaalla peliajalla, ja Greasers pelaa KorsKan tavoin II-divisioonaa.

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Pelirytmiin sopeutumisessa oli aluksi vaikeuksia, mutta erän loppua kohden KorsKa sai otteen. Tämän johdosta joukkue teki kolme maalia alle kolmessa minuutissa. Ensin Janne Jaalivaara tälläsi ottelun avausmaalin, ja pian tämän jälkeen Markus Saks siirsi maalin edestä 0-2-osuman. Erätauolle siirryttiin KorsKan 0-3-johdossa, kun kapteeni Mikko Mäki iski maalin kulmalta.

Toinen erä oli tasaista vääntöä, ja Greasers kavensi heti erän ensimmäisellä minuutilla. Tero Kauria kuitenkin rokotti tämän jälkeen komealla ohjauksella. Toisessa erässä tuomarit jakoivat jäähyjä molemmille joukkueille, ja Greasers iskikin tarkalla vaparilla pelin 2-4:ään heti ylivoiman alkuun. Markus Mononen teki vielä erän viimeisen maalin, joten kolmas erä alkoi tilanteessa 2-5.

Kolmannessa erässä KorsKa sai karvaan esimerkin siitä, että tehokkaalla peliajalla kolmen maalin etumatka ei merkitse mitään. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Greasers heilutti maaliverkkoa kahdesti. Erä jatkui tasaisena, kunnes erän loppupuolella Greasersin kova paine ja hyvät tekopaikat tuottivat tulosta. Tasoitusmaali nähtiin vain puolitoista minuuttia ennen loppua. Jatkoajalle siirryttiin tasatilanteessa 5-5. Sitä ehdittiin pelata 2:44, kun Kristian Syrjämäki löi vastustamattomasti KorsKan 5-6-voittomaalin.

Ottelusta jäi kaiken kaikkiaan hyvä maku, vaikka parannettavaakin löytyy. Etenkin 60 minuutin keskittymistä ja vastustajan vapareiden puolustusta täytyy vielä hioa. Kaikki kolme ketjua loivat paikkoja, ja puolustus hoiti roolinsa kiitettävästi vajaamiehisenäkin. Kristian Syrjämäki pyöri tehokkaana hyökkäyspäässä ja puolustajista etenkin Antti Pitkänen pelasi erittäin varmaotteisesti. Myös maalivahdit jatkoivat edellisten otteluiden tarkkaa työskentelyä. Lukuisista jäähyistä selvittiin yhdestä takaiskusta huolimatta kunnialla, ja myös ylivoima toimi hyvin vaikkei maalia saatu tällä kertaa aikaan. Tästä on hyvä jatkaa valmistautumista, kun sarjakauden alkuun on enää alle kaksi viikkoa.

Teemu ”Härski” Hartikainen

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 114:39Jaalivaara JanneSyrjämäki Kristian
0 - 216:19Saks MarkusPohjonen Teemu
0 - 317:27Hartikainen TeemuMäki Mikko
1 - 320:45VastustajaEi syöttäjää
1 - 422:56Kauria TeroOllikainen Tuomas
2 - 4 (yliv.)25:47VastustajaEi syöttäjää
2 - 531:27Mononen MarkusSyrjämäki Kristian
3 - 543:42VastustajaEi syöttäjää
4 - 544:40VastustajaEi syöttäjää
5 - 558:28VastustajaEi syöttäjää
5 - 6 (ja)62:44Syrjämäki KristianJaalivaara Janne
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Pietiläinen Tommi: 16 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Halmetniemi Miika
Maalivahti
4Hartikainen Teemu
Hyökkääjä
6Mertala Jari
Hyökkääjä
7Syrjämäki Kristian
Hyökkääjä
9Latva-Hakuni Joni
Hyökkääjä
11Pitkänen Antti
Puolustaja
13Pohjonen Teemu
Hyökkääjä
17Mattila Arto
Valmentaja
18Jaalivaara Janne
Puolustaja
19Ollikainen Tuomas
Puolustaja
21Mäki Mikko
Hyökkääjä
22Ropponen Jesse
Puolustaja
30Lehtonen Johannes
Maalivahti
31Pietiläinen Tommi
Maalivahti
44Kauria Tero
Puolustaja
45Keskitalo Oskari
Hyökkääjä
64Mononen Markus
Hyökkääjä
72Saks Markus
Puolustaja
-x x
Hyökkääjä